Home + Panterprint fans opgelet, dit zijn de tofste items met panterprint voor in huis!

Panterprint fans opgelet, dit zijn de tofste items met panterprint voor in huis!

Wie mij een beetje kent weet dat ik een groot fan ben van de panterprint. Altijd al geweest en ik zal er altijd wel een zwak voor blijven houden. Kleding, schoenen, maar ook woonaccessoires. Ik weet niet wat het is, maar ik vind het gewoon heel erg tof en ik ben blijkbaar niet de enige. De panterprint is niet meer weg te denken uit de winkels en op Instagram zag ik pas dat iemand een webshop is begonnen met alleen maar panterprint items. Ik vraag mij bij dat soort dingen altijd af waarom ik dat niet heb bedacht, dat is toch fantastisch?! Toch is er online nog veel meer te vinden en ik vond de leukste items met panterprint voor in huis! Wedden dat je daar net zo hebberig van wordt als ik?

Panterprint in je interieur combineren

Nu is de panterprint best wel heftig en je wilt het natuurlijk wel stijlvol houden, maar hoe doe je dat dan? Mijn advies is houd het simpel. Je hele huis vol zetten met panterprint woonaccessoires is wel heel erg Nel Veerkamp 😉 Deze items zijn juist de blikvangers in huis dus combineer deze met effen kleuren als donkergroen, okergeel en zwart. Ook combineert de panterprint heel mooi met zachtroze. Op onze nieuwe okergele bank zou ik dan een kussentje met panterprint leggen (of een kleedje) met daarbij nog een effen kussen in bijvoorbeeld donkergroen en/of zachtroze. Zo zorg je ervoor dat die panterprint eruit springt en het niet te heftig wordt. En zo kun je het nog aan je man verkopen, want Patrick wordt in ieder geval minder gelukkig van die print dan ik haha.

Toffe woonaccessoires met panterprint

Ik ben op zoek gegaan en vond LionsHome. LionsHome is een platform voor home en living en hier vind je heel veel winkels onder één dak. Dat is handig, want zo hoef je niet tig webshops door te spitten op zoek naar dat ene speciale item! Je vindt er bijvoorbeeld ook items uit de webshop van Bol.com. Fijn!

Ik ben dus gaan zoeken in dat enorme aanbod en dit zijn de gaafste items met panterprint voor in huis;

Het panterprint kleedje

Dit kleedje is 90 x 60 cm en je kunt er alle kanten mee op. Zo kun je hem op de bank leggen, maar ook op de grond in de slaapkamer, je werkkamer, een tof hoekje in de woonkamer én in de baby- of kinderkamer. Zeker wanneer die laatste in junglethema is. Dit kleedje is tijdloos en altijd goed!

Panterprint dekbed

Dit dekbed is een eenpersoonsdekbed, maar ik vind hem ook fantastisch als sprei op de kinderkamer. Of, wanneer je er twee koopt, twee op jullie bed. De print is echt heel erg gaaf en past sowieso in een industrieel en urban jungle interieur. Overigens is zo’n dekbed altijd handig om in huis te hebben, zeker wanneer je een ziek kind op de bank hebt liggen.

De bronzen kandelaar

Oh, deze vind ik zo ontzettend mooi! Deze mooie, bronzen kandelaar past sowieso bij iedere stijl en ik zou er een kleine kaars in zetten. Je kunt hem zo neerzetten, maar ik deze dat ‘ie ook heel mooi staat op een mooi bord met een vaasje bloemen erbij. Zo maak je er een mooi tafereel van met deze panter als mooiste middelpunt!

Het panter dekbed

Oké, je moet het durven, want dit oppervlak is natuurlijk wel groter, maar hoe gaaf is deze dekbedovertrek?! Ik vind deze kleur wel heel gaaf, anders wordt het misschien een beetje té. Deze kleuren en print komt heel mooi uit bij een donkere slaapkamermuur zoals de kleur blauw die ik laatst aan jullie liet zien. Groen en zachtroze staan hier overigens ook weer mooi bij.

Panterprint buitenkussen

Oké, dit is een andere kleur, maar voor de beginnende panterprint fan een perfecte oplossing 😉 Dit kussen is overigens een buitenkussen. Wij willen een muur in de tuin okergeel verven en dan staat dit kussen wel heel gaaf op de tuinmeubelen die bij die muur komen te staan.

Panterprint behang

Je moet het durven en zelfs mijn eerste reactie was “nou, is dat niet een beetje té heftig?”, maar als ik dan deze foto zie denk ik “wauw!”. Dit is toch onwijs gaaf?! Je hoeft er geen hele kamer mee te behangen, maar een muurtje is wel heel erg mooi, zeker met deze neutrale kleuren erbij.

Oké, dit waren mijn favorieten. Wat vind jij ervan? Vind je de print mooi of is het toch een beetje too much? Laat het me weten in de comments hieronder!

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    25 april 2019 / 20:40

    Zit dit te lezen in een panterprintjurk… ?
    Hier ook enorme liefhebster ervan, voor altijd, of het nu in is of niet!!
    Vind het buitenkussen en de deken de leukste uit het rijtje!