Home + Onze (klus)vakantieplannen!

Onze (klus)vakantieplannen!

Over drie weken begint hier de zomervakantie en overal hoor ik heerlijke vakantieplannen. En dan krijg je natuurlijk de onvermijdelijke vraag waar wij dit jaar naar toe gaan. Wij komen denk ik deze zomervakantie niet verder dan de achtertuin en de bouwmarkt, want we hebben nog wel wat klusjes die gedaan moeten worden. Oké, vergeet de babyzaken en het tuincentrum niet 😉

We zijn al begonnen

We hadden bedacht dat we in onze vakantie de babykamer, Milans kamer en onze kamer zouden doen. Die eerste twee zijn al klaar, alleen onze kamer moet nog geverfd worden. Verder wil ik de deuren boven van een nieuwe laag verf voorzien en is het ook wel lekker als de witte muren van de overloop nog witter worden. Dan is in principe de bovenverdieping klaar. Het liefste zou ik nog nieuwe gordijnen op onze kamer willen, maar het is geen noodzaak. Alles zit dan nieuw in de verf, de jongens hebben nieuwe meubels en we hebben heeeeel veel spullen weggedaan en uitgezocht. Wat een lekker gevoel is dat!

En het is toch wel fijn dat zowel de babykamer als Milans kamer al klaar zijn, want daarmee hebben we tijd over voor andere dingen.

De tuin

Wij hebben een enorme lap tuin. Deze is 25 meter lang en 5 beter breed. Lang en smal en dat is niet altijd even makkelijk in te delen. Voor nu hebben we wel een idee en we willen het gewoon helemaal netjes hebben. Het liefst zou ik ook zo’n steigerhouten loungebank willen, maar die zijn behoorlijk prijzig. Voor nu kan dat wel even wachten haha. Oh ja, we hebben laatst bij Praxis een vuurtafel gezien. Ook deze staat op de wishlist. Dan kunnen we ook eens wat oud papier en dozen verbranden op een lekkere zomeravond.

Uitzet verzamelen!

Verder is beneden alles wel klaar, want dat hadden we al gedaan. Wel moet de box een plekje krijgen en zullen we de tijd ook gebruiken om de baby uitzet compleet te maken. We hebben namelijk nog best veel nodig.

Kortom, we hebben nog een hoop te doen en Milan heeft er ook zin in. Hij vindt het altijd erg leuk om te helpen en we gaan er natuurlijk nog wel op uit. We willen zeker wat dagjes weggaan en zullen tussendoor ook gewoon naar de speeltuin gaan, fietsen, een ijsje halen etc.

En wat een lekker gevoel is het dan straks dat alles klaar, nieuw en op orde is! Wat zijn jullie vakantieplannen? Gaan jullie ook nog wat in huis doen?

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Rebecca
    21 juni 2017 / 10:21

    Succes met alle plannen!

    Mijn man heeft zelf een steigerhoutenbank gemaakt. Voor maximaal 150 euro heb je alle materialen en op de site van de Praxis staan goede werkbeschrijvingen (het is niet moeilijk).