Home + Dé musthave app voor alle ouders!

Dé musthave app voor alle ouders!

Hoewel het bijna zeven jaar geleden is, kan ik mij alles nog herinneren van de periode na de geboorte van Milan. De onzekerheid, de vele telefoontjes naar mijn moeder en de huisarts (doe ik het allemaal wel goed, waarom huilt hij zoveel etc.), maar ook alle eerste uitstapjes die we met hem maakten. Het was een mooie, maar ook uitputtende tijd. En we gaan het dit jaar allemaal opnieuw beleven.

Natuurlijk zal ik er nu een stuk relaxter in staan, maar dat neemt niet weg dat veel dingen weer nieuw zullen zijn. We hebben immer niet te maken met hetzelfde kind. Ook dit jongetje zullen we moeten leren kennen. Met alle bijbehorende onzekerheden.

Toen dacht ik dat wij de enige waren die maar wat aanrommelden, maar sinds ik blog weet ik wel beter. Het lastige is dat er zoveel informatie te vinden is, dat we daarom vaak door de bomen het bos niet meer zien. Informatie is vaak versnippert te vinden en dat vinden veel ouders ook lastig. Het liefst vind je alles op één plek zonder dat je eerst heel Google af hoeft te speuren.

Ook Joachim en zijn vrouw liepen hier tegenaan. Net ouders geworden en, net als ik toen, heel veel vragen. Niet alleen over de ontwikkeling van je kindje, maar ook heel praktische vragen, want waar vind je bijvoorbeeld een leuke, kindvriendelijke plek in je omgeving? En zijn er nog meer gezinnen in de buurt met kinderen in dezelfde leeftijdsfase als jouw kindje waar je eventueel mee af kunt spreken? Zaken waar veel ouders behoefte aan hebben, maar waarvan je niet goed weet hoe je die dan kunt vinden.

De Parentguide app!

Daarom bedachten zij een app voor ouders die het leven net iets gemakkelijker maken. En geloof me, daar heb je behoefte aan 😉 De app heet Parentguide en bevat verschillende functionaliteiten zoals het vinden van kindvriendelijke plekken in de buurt, maar je kunt er ook makkelijk mee in contact komen met andere ouders van kinderen in dezelfde leeftijdsfase. Een playdate is zo gemaakt en wie weet welke leuke vriendschappen hier uit ontstaan. Verbinding en herkenning dus!

Ik zou willen dat dit er zeven jaar geleden was. Wij waren het eerste stel van onze vrienden in dezelfde leeftijd die een kind kregen en dat was soms best wel lastig. We hadden immers ook geen buren met kinderen in dezelfde leeftijd. Ik vond dat altijd erg jammer.

Winactie!

De app bevindt zich in de onderzoeksfase en jij kan helpen het product van de grond te krijgen! Schrijf je in op de website van Parentguide en je krijgt als eerste toegang tot dit gesloten netwerk. Jouw mening als ouder is heel erg waardevol en daarom worden er vijf bonnen van Bol.com verloot ter waarde van €20! Doe je mee? Je hebt er straks veel profijt van!

Ik ben erg enthousiast over dit idee en wilde deze graag met jullie delen.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *