Home + Oktober Woonmaand | Wat doen we met al onze foto’s?

Oktober Woonmaand | Wat doen we met al onze foto’s?

Het is oktober en dat betekent woonmaand. Omdat ik het echt ontzettend leuk vind om over interieur te schrijven en zelf regelmatig het één en ander te veranderen, deel ik deze maand extra interieur artikelen. Daarnaast komen de feestdagen eraan dus je kunt meteen cadeau inspiratie opdoen. Twee vliegen in één klap dus 😉 Vandaag wil ik het hebben over foto’s in je interieur. Voor mij zijn ze onmisbaar, maar wat doe je er dan mee?

Wat doen we met al die foto’s?

We maken iedere dag misschien wel meerdere foto’s van onze kinderen, onszelf, mooie plaatjes van de natuur om ons heen etc. Nu gebruiken we lang niet iedere foto (anders kon ik mijn hele huis wel met foto’s behangen), maar er zitten wel regelmatig heel mooie bij waar ik dan iets leuks mee wil doen, ook omdat het vaak mooie herinneringen zijn. Maar de tijd van alleen maar lijstjes is voorbij. Er is namelijk zo ontzettend veel leuks te doen met foto’s. Ik zet de mogelijkheden voor je op een rijtje:

Foto op canvas

Een veel voorkomende optie is een foto op canvas. Een foto op canvas heeft wat voordelen: het is gemakkelijk op te hangen, de kwaliteit van de foto’s is heel erg mooi op canvas en met een zijdeglans afwerking is een foto op canvas krasvast en waterbestendig.

Een canvas is echt ontzettend leuk, ook om cadeau te geven. Je kunt ze namelijk ook kleiner bestellen met bijvoorbeeld een foto van de kinderen om cadeau te doen aan opa’s en oma’s. Een canvas is supersterk en er zit garantie op. Aanrader dus!

Lijstjes bij elkaar

Wat ook ontzettend leuk is, is het bij elkaar hangen van diverse fotolijsten. Het is een crime om ze allemaal recht te hangen, maar als ze eenmaal hangen…

Betere_leuke_moeder_werk_werkende moeder_carriere_mamablogger_Marisca_

Wij hadden destijds allemaal dezelfde zwarte, lijstjes hangen en het werden er steeds meer. Inmiddels hangt er wat anders, maar die lijstjes blijven wel heel erg leuk!

Zelf een foto op hout afdrukken

Zoek je nog iets leuks om te doen tijdens de herfstvakantie? Druk dan zelf een foto af op hout. Ik heb destijds een DIY gemaakt van het afdrukken van een foto op hout en dat is vandaag de dag nog steeds mijn meest gelezen blog aller tijden.

Tip: als je kleine blokjes maakt met foto’s van familieleden, dan kun je een te gekke tafelschikking maken tijdens de feestdagen.

Wat kun je verder nog doen met foto’s in je interieur?

  • Polaroids op een magneetbord “plakken” met leuke magneetjes  en deze in het toilet hangen
  • Zet je dierbaarste foto in een lijstje in een stolp
  • Maak polaroids van de kinderen en hang ze tijdens hun verjaardagen aan een tafelklem. Dat is pas leuke versiering!

Wat doen jullie met jullie mooiste foto’s in het interieur? Laat het me weten in de commenst hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    19 oktober 2019 / 21:12

    Ook een eens: een slinger maken met 10 vlaggetjes waarbij je aan de ene zijde een cijfer van 1 tot 10 maakt en aan de andere zijde een willekeurige foto van dat betreffende jaar (of van precies elke verjaardag of…?!).
    Leuk idee voor volgend jaar misschien 😉