Nog meer woonaccessoires van Action!

De afgelopen dagen heb je de make-over van onze woonkamer kunnen volgen. Een leuk project en we zijn er enorm blij mee. Veel meer ruimte, lichter, opgeruimder en lekker nieuw. Dat laatste klopt niet helemaal. We hebben wel wat nieuwe spulletjes, maar natuurlijk niet alles. Toch voelt het wel zo en met accessoires maken we het af.

Zo kocht ik al zwarte fotolijstjes, een nieuwe booglamp en stolpen voor mijn heilig beelden. Vorige week shopte ik al het marmer tafeltje van Action en nu waren we er even voor wat kleine dingetjes. Het grote probleem met de Action is dat ik er nooit zomaar even doorheen kan lopen. Even naar binnen voor haarlak, sokken en wasmiddel zit er gewoon niet in. Ik loop alle paden langs en struin alles af. Voor mijzelf, maar ook om te kijken of ik nog iets zie wat ik met jullie kan delen.

Ik miste nog iets voor op onze eethoek. Ik was het huidige dienblad wel zat en het mocht wel wat vrolijker al wist ik niet zo goed wat precies. Uiteindelijk zag ik heel leuke aluminium dienbladen. Rond én in verschillende kleuren. Ik koos voor de blauwe, kocht een bos tulpen en het staat al een stuk vrolijker!

En natuurlijk zag ik nog veel meer leuks…

Ik vind de bovenste krukjes echt heel erg gaaf! De onderste past heel goed in een industrieel interieur, maar past ook heel goed in een stoere kinderkamer.

De lantaarns zijn er in verschillende formaten en die zou ik wel in de vensterbank willen. Is weer eens wat anders dan wat ik nu heb staan.

Nu het ook weer wat langer licht blijft, de kleuren lichter worden en de tulpen en bloembollen weer volop te krijgen zijn, krijg ik echt zin in het voorjaar!

Nu ben ik geloof ik wel even klaar met alle woonaccessoires van Action. Tenzij er nog meer leuks komt natuurlijk… 😉

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge