Home + Lidl baby- en kinderkleding!

Lidl baby- en kinderkleding!

Ja, je leest het goed; baby- en kinderkleding van Lidl. De supermarkt waar we voorheen kwamen om voordelig boodschappen te doen, maar waar je nog zoveel meer kunt kopen. Daarnaast zien we dat er steeds meer budgetwinkels zijn die echt inspelen op trends waardoor deze trends voor iedereen toegankelijk zijn. En laten we eerlijk zijn, niemand wil ergens teveel voor betalen. Waarom zou je ook als het net zo leuk is?

Een aantal maanden geleden kreeg ik een persbericht over de babykleding van Lidl. Ik was wat sceptisch, opende het bericht en was heel erg verrast! Wat een leuke en lieve kleding! Hup, meteen op de blog! Voor de feestdagen was het weer zo ver met het houten speelgoed van Lidl. Ook daar blogde ik over en wat waren jullie enthousiast! Sindsdien houd ik het een beetje in de gaten, maar ik blog alleen over iets als ik het zelf ook écht leuk vind. Niet voor de bezoekersaantallen, maar alleen als ik het de moeite waard vind.

Sinds het begin van Mamablogger blog ik ook over budgetitems. Kijk maar naar de Action blogs die ik al vanaf het begin doe en de recente Milans budget outfits. Wat ik persoonlijk wel heel jammer vind is dat ik dan dezelfde opzet zie bij andere bloggers. Maar goed, ik laat het dan maar een beetje en dat is ook weer een heel ander onderwerp…

Terug naar de baby- en kinderkleding van Lidl

Ik had vorige week, na mijn blog over de lampen van Lidl, al gezien dat de nieuwe collectie babykleding van Lidl vandaag in de aanbieding zou zijn. Ook weer een leuke collectie, maar ik wilde dit keer niet alleen de babykleding laten zien. Er is namelijk ook leuke kinderkleding!

Babykleding van Lidl

Het thema is duidelijk: circus. Ik vind vooral de broekjes erg leuk. De broekjes zijn er in setjes van 2 voor maar €3,99. De shirtjes zijn er in setjes van 3 voor €6,99.

En hoe leuk zijn deze meisjesjurkjes? Ze kosten maar €6,99 per stuk! Verder zijn er nog heel veel rompers, pakjes etc. Zeker de moeite waard om te bekijken.

Meisjeskleding

Ik ben verliefd op deze vestjes! Voor €6,99 shop je ze.

Voor de grotere meisjes zijn er deze jurkjes voor €8,99.

Deze broekjes kosten €6,99 per twee. Heerlijk voor thuis, de gym of stoer gecombineerd naar school.

Verder zijn er ook nog leuke jeans, rokjes etc. Je moet even zoeken, maar er is heel veel te shoppen!

Jongenskleding

Spijkerbroekjes en bretels zijn altijd goed! Deze kosten €7,99.

Heel basic en dat is juist fijn. Dit soort shirtjes zijn ideaal onder een spijkerjasje of vestje en combineer je ook goed met een bloesje. Een setje van 2 kost €4,99.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik voor de jongenskleding nog niet heel warm loop, maar voor de meiden en baby’s zeker wel!

Heb jij weleens kinderkleding gekocht bij Lidl? Laat het me weten in de comments hieronder.

Voor deze blogpost ben ik op geen enkele manier gesponsord door Lidl.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Sandra
  19 januari 2017 / 09:40

  Ja hebben ze al een tijdje leuke kinder kleren.. ideaal voor kdv/bso

 2. 2 februari 2017 / 12:17

  Echt hele leuke dingen hebben ze vaak!
  Ik doe altijd boodschappen over de grens en zag daar altijd al veel baby en kinderkleertjes voorbij komen, vind het super dat ze dat nu hier ook hebben en dat je deze gewoon via hun webshop kunt bestellen. Vooral omdat de filialen hier in de regio nogal eh, karig zijn met hun kledingvoorraad.

 3. 12 mei 2017 / 14:42

  Wist helemaal niet dat de lidl kinderkleding verkocht, zitten super leuke items tussen.