Home + Nieuwe woonaccessoires van Action!

Nieuwe woonaccessoires van Action!

Vanmiddag kwam ik uit mijn werk en mijn moeder was hier al thuis met Patrick en Milan. Ze wachtten op mij, want Patrick had haar gevraagd of ze mee ging naar de Action. Meestal heeft ze ook nog wel wat nodig dus kon ze dat meteen ook shoppen.

Ik ging erheen voor wasmiddel, een koolmonoxide melder (zou iedereen in huis moeten hebben), een wasmand en meer van dat soort dingetjes. Verder verwachtte ik er niet teveel van, maar juist dan vind je de leukste spulletjes!

Ze hebben ontzettend leuke kleine meubeltjes zoals kleine kastjes (lockers), kastjes voor op je bureau én heel leuke kleine tafeltjes met een marmer look blad! Ik kocht dat tafeltje, want ik houd van marmer! En het mooiste is… Hij kostte nog geen €5!

Ik had de laatste met de zwarte pootjes, maar ze zijn allebei ontzettend gaaf! Ik maakte even snel een foto, maar het is niet de mooiste foto. Ik wilde het alleen snel met jullie delen zodat jullie er ook misschien één kunnen halen.

Dan deze lockers. Het is dat ik ze niet nodig heb en er geen ruimte voor heb, want ook deze zijn heel erg gaaf! Zeker ook in een kinderkamer.

Verder vond ik deze kastjes voor op het bureau wel heel fijn. Geen rondslingerende random readers en pennen meer!

Dit is geen lange blog geworden, maar wilde het toch snel met jullie delen. Ik ga nu gauw een hapje eten dan weer met Milan naar zwemles. Het is kijkles dus de spits begint nu hier.

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

 1. Lizet
  11 januari 2017 / 18:42

  Super leuke spulletjes weer bij de Action… Meestal als ik voor de pedaalemmer zakken ga kom ik met 2 tassen thuis (en dan zijn de pedaalemmer zakken nog bij de Action 😉 )

 2. 11 januari 2017 / 19:01

  Oooh leuk spul weer zeg! Ik geef mezelf maar huisarrest amders koop ik die Action leeg ?

 3. 11 januari 2017 / 20:06

  Leuke spullen!! Die kastjes met die printjes. Super leuk?. Ga gelijk even kijken vrijdag?

 4. 11 januari 2017 / 22:07

  Echt superleuke spulletjes. Vooral die kastjes zijn ontzettend gaaf. De action word echt elke week leuker en leuker als ik dat zo zie. Veel plezier bij zwemles?

 5. 12 januari 2017 / 13:23

  Oeeeh ik zie het al, ik moet nodig weer naar de Action haha! Ik vind dat eerste tafeltje erg gaaf, maar ook die lockers vind ik verrassend leuk. Jup, ik ga van de week even kijken! 🙂

 6. 12 januari 2017 / 15:30

  Dat zit er weer veels te leuk uit.. Ik weet waar ik vandaag nog even moet binnen lopen 🙂
  Thanks for sharing!

 7. Lotte
  12 januari 2017 / 15:41

  Hoi Marisca, bedankt voor de leuke tip! Ik ben vandaag meteen naar de Action gegaan omdat die locker me erg leuk leek. Ik vond de locker toch iets te klein maar heb wel veel andere leuke spullen gekocht. Toen ik je blog vanochtend aan het lezen was had ik op de achtergrond de tv aan staan met de documentaire dat de prijsvechter heet en het ging toevallig over iemand die fan is van de Action en daar veel spullen koopt. De eerste aflevering ging over goedkooplust, waarin ze ook gingen onderzoeken wat het succes is van de Action, misschien wel leuk om deze aflevering terug te kijken.

  • 14 januari 2017 / 20:39

   Ik heb veel gehoord over die documentaire, ik wil hem zeker nog even terug kijken. Fijn dag je er nog leuke spulletjes hebt kunnen kopen.