Home + Nog eentje dan; te leuke potjes, flesjes en kaartjes van Zeeman!

Nog eentje dan; te leuke potjes, flesjes en kaartjes van Zeeman!

Iedere week ben ik bezig met nieuwe onderwerpen bedenken voor Mamablogger en probeer de onderwerpen zo breed mogelijk te houden. Persoonlijke verhalen, reviews, DIY’s, kidsfashion, de hele mikmak komt heier voorbij. Omdat ik alles wel zelf wil schrijven zijn het ook de onderwerpen die ik zelf heel erg leuk vind om over te schrijven. Toch ben ik ook heel erg blij dat die onderwerpen aanslaan. Dat blijkt niet alleen uit de bezoekersaantallen, maar ook uit alle leuke reacties die ik van jullie krijg. Zo schreef ik van de week over de te gekke spaarpotjes van Zeeman (klik). Ik ben er zelf helemaal weg van en jullie blijkbaar ook. Toen ik de spaarpotjes kocht, kocht ik ook nog andere potjes en een heel leuk flesje…

Wat heeft Zeeman toch een hoop leuks!

Ik blijf het zeggen, ik word absoluut niet gesponsord door Zeeman. Ik ben echter wel steeds meer een fan geworden van de collectie. Waar ik als puber zijnde nog niet dood gevonden wilde worden in de Zeeman, loop ik er nu de deur plat bij wijze van spreken.

Potjes en flesjes

Maar goed, ik zag dus naast de spaarpotjes, ook andere kleine potjes staan met verschillende kleuren dekseltjes. Ik kocht alle 3 de maatjes; groot, middel en klein. Aan ieder potje hangt een labeltje. Je kunt er dus van alles mee en in doen.

Vlak naast de potjes zag ik een flesje staan met de tekst ‘offline’. Een heel simpel waterflesje, maar ik zag het opeens helemaal voor me: ik heb afgelopen zaterdag een industriële bak gekocht waar ik alle Kletspotten en de spaarpotjes in heb gezet. De bedoeling van de Kletspotten is echter dat je even offline bent. Vanwege de tekst op het flesje en het feit dat ze beiden zwart/wit zijn, dacht ik dat het wel leuk was het flesje ertussen te zetten met en klein bloemetje erin.

Bijpassende kaartjes

Eenmaal bij de kassa had ik mijn handen vol, ik was te eigenwijs voor een mandje, maar toen zag ik de kleine zwart/witte wenskaartjes waar ik al een tijdje naar op zoek was. Ik had ze eens op Instagram gezien en vond ze zo leuk voor bij een cadeautje of gewoon een lief kaartje voor iemand die het verdient. Deze kosten €0,99 per 12 stuks en op één van die kaartjes staat ‘I’m offline’. Misschien een leuk cadeautje voor iemand in combinatie met het flesje?

Leuke tip toch weer? Mocht je zelf ergens iets leuks hebben gezien dat heel goed past bij Mamablogger, laat het me dan weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties