Home + Mama Musthaves | Spaarpotjes van Zeeman!

Mama Musthaves | Spaarpotjes van Zeeman!

Vandaag wordt de kinderbijslag gestort en dat is best lekker zo na het Paasweekend. Wij krijgen het nu voor het eerst voor twee kinderen en ik vertel je in deze post wat we ermee gaan doen, máár wat je er ook mee gaat doen en waar je ook voor spaart, deze spaarpotjes van Zeeman moest ik wel met jullie delen, want zo is sparen nog leuker!

Voor twee kinderen kinderbijslag

We krijgen voor het eerst voor twee kinderen kinderbijslag en eigenlijk doen we er niets bijzonders mee. Hier gaat het op de “grote” hoop. Kleding kopen we toch wel voor de jongens. We wachten niet speciaal op de kinderbijslag hiervoor. We krijgen nu ongeveer €440,- en dat hebben we eigenlijk de afgelopen weken al uitgegeven. Zo hebben we twee nieuwe zomerjassen van Vingino voor de jongens gekocht. Die van Milan kostte €79,95 en die van Floris €59,95. Verder kochten we nieuwe schoentjes voor Floris. Ook van Vingino en deze kostten €29,95. Een nieuwe Feetje pyjama (want die zijn zo fijn!) en de helft is bijna op.

Voor Milan heb ik enorm veel merkkleding tweedehands geshopt. Verder hebben we ook voor hem al zomerschoenen gekocht. Deze, en de zomerjassen, laat ik later deze week zien. Volgens mij komt het heel goed uit, want het wordt dit weekend prachtig weer!

De reden waarom we dit vroeg hebben gekocht is dat we dan nog keuze hebben. Nu hadden we de tijd om te passen, was er nog veel keuze en hebben we het maar in huis. Heel fijn!

Spaarpotjes van Zeeman

Maar wat je ook doet met de kinderbijslag, wat je budget ook is, sparen willen we allemaal. De zomervakantie komt eraan en misschien heb je nog meer spaardoelen. In ieder geval wordt het sparen leuker met deze interieurproof spaarpotjes van Zeeman! Ze kosten €0,99 per stuk en wat zijn ze leuk! Daarom vond ik dat ze thuis horen in deze nieuwe Mama Musthaves.

Hier hebben we ze in een stoere industriële bak gezet, samen met de Kletspotten. Het staat echt heel erg leuk!

Zijn ze niet schattig?! Je kunt ze ook gebruiken om geld in te doen en dan cadeau te geven of wat dacht je van een leuke cadeaubon? Heel leuk voor iemand die spaart voor zijn/haar droom, iemand die een lange reis gaat maken etc. Doe er een stoer touw met een label omheen en klaar ben je!

Wij hebben het geld onderverdeeld en gaan er kleingeld in sparen. In de één gaan stuivers, in de volgende €0,10 en €0,20 cent, in weer de volgende €0,50 en in de laatste €1,- en €2,- munten. Misschien kunnen we er een leuk dagje van weg. Het zijn gewoon de extraatjes.

Ik zou zeggen, sla er een paar in want ze komen altijd van pas. Succes met sparen! En wil je weten wat onze spaardoelen zijn voor dit jaar? Dat lees je morgen en het gaat flink wat geld kosten…

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 3 april 2018 / 06:23

    Ik zocht nog een spaarpot dus bedankt voor deze leuke tip!

    Kinderbijslag gaat beetje van naar spaarrekening kinderen. Rest ook op de hoop voor zomerschoenen en kleding.