Home + Nieuwe traktatie tip; Feestkoekjes!

Nieuwe traktatie tip; Feestkoekjes!

Voor ik begin wil ik benadrukken dat dit geen samenwerking betreft. Twee jaar geleden was dat wel het geval met de geboortekoekjes die we op ons werk uitdeelden na de geboorte van Floris. We vonden de koekjes zo ontzettend lekker en dat vonden onze collega’s gelukkig ook, want we hebben er veel reacties op gekregen. De blog zelf wordt ook nog steeds regelmatig gelezen, heel erg leuk. Maar hoe lekker de geboortekoekjes ook zijn, wij hebben ze niet meer nodig en daarom hebben we ze ook niet meer besteld. Tot afgelopen week. Het zijn echter geen geboortekoekjes, maar feestkoekjes. Ideaal voor traktaties, maar zijn ze net zo lekker? Aangezien Pat en ik bijna jarig zijn besloten we ze te bestellen om te testen. Uiteraard alleen voor de blog natuurlijk ?

Nieuwe feestkoekjes!

Ik zie het heel vaak voorbij komen op allerlei traktatiegroepen op Facebook; moeders die het lastig vinden om een leuke traktatie te bedenken voor hun kind(eren). Vaak gaat het dan ook om wat lekkers. Moet het perse gezond of mag het ook iets kleins ongezonds zijn? En als dat mag, wat is dan leuk, feestelijk en niet teveel?

Dan bieden de Feestkoekjes een uitkomst. Je hoeft er namelijk niets aan te doen, ze zijn onwijs lekker (we hebben ze natuurlijk getest ?), ze zijn per stuk verpakt dus ze blijven vers én ze zien er ook nog eens heel erg leuk uit.

Wij kochten er 120 voor €22,95. Dat is inclusief verzendkosten. We hebben uitgerekend dat we we ongeveer €0,19 per koekje hebben betaald. De koekjes worden verzonden via de pakketpost en zijn erg stevig verpakt. We hebben geen enkel gebroken koekje kunnen ontdekken. De koekjes zelf zijn gevuld met een crèmevulling en zijn bestrooid met feestelijke decoratie.

Nu kan ik mij voorstellen dat 120 koekjes wat veel is, maar je kunt er ook 60 bestellen voor €17,95. Dan betaal je €0,29 per koekje. Ook dan worden ze gratis verzonden. Het is overigens ook mogelijk om er feestartikelen bij te bestellen.

Deze leuke dingen kun je doen met de feestkoekjes

  • Voor een makkelijk traktatie die je van tevoren al klaar kunt maken: doe een feestkoekje in een wenskaartenzakje en doe er een kleinigheidje bij. De kinderen blij en jij dus ook.
  • Koop ze, zet ze in een leuke mand en zet ze neer op je werk als je wat te vieren hebt. Dat gaan wij dus doen voor onze verjaardagen.
  • Je kunt ze ook gebruiken voor een traktatie voor de juffen. Doe er dan twee of drie in een wenskaartenzakje en voeg er een leuk maskertje van Action aan toe. Superleuk om uit te delen!
  • Wanneer je geld of een cadeaubon geeft aan iemand, kun je het cadeautje feestelijker maken met deze koekjes.

Ze blijven 4 maanden vers dus je kunt er in de tussentijd een hoop leuke dingen mee doen! Zeker in een periode met veel verjaardagen en feestjes.

 

We zijn echt enthousiast dus deze tip wilde ik graag met jullie delen!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *