Home + De nieuwe kindercollectie van Bristol!

De nieuwe kindercollectie van Bristol!

Als blogger krijg je dagelijks persberichten van nieuwe collecties en producten en je kunt natuurlijk lang niet alles plaatsen. Soms past iets ook gewoon niet bij mij of Mamablogger en soms vind ik iets ook echt niet leuk. En dan heb je er soms ook gewoon geen ruimte voor. De persberichten die ik wel echt leuk vind, maar waar ik niet direct plaats voor heb bewaar ik een week om te kijken, want misschien kan ik er toch wel wat mee. Dat zijn de berichten die constant opvallen in je mailbox omdat je ze leuk vindt en er toch graag wat mee wit doen. Zo ook dit bericht met de nieuwe kindercollectie van Bristol. Dit zijn overigens geen berichten waar je voor betaald krijgt om ze te plaatsen, maar je plaatst ze omdat je ze oprecht leuk vindt.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik heel kritisch ben op de kleding van Milan. Ik vind niet heel snel iets leuk en zocht de kleding ook vaker bij de duurdere merken of bij Zara. Toch lijkt er een enorme verschuiving te zijn en komen de winkels die bekend staan als low budget winkels met steeds meer wisselende, hippe collecties. Zo deelde ik laatst al de kinderkamer accessoires van de Wibra en de nieuwe kledingcollectie van Action.

En nu is Bristol dus aan de beurt, want ook zij hebben echt een heel leuke kindercollectie voor deze zomer!

Bristol heeft Adidas Superstar look a likes!

Voor de jongens zien we veel prints, veel dieren en veel blauw wat ik ook ben tegen gekomen bij veel andere collecties. Staat altijd goed en is lekker makkelijk te combineren. Deze items zijn mijn favorieten uit de collectie.

Bristol koos dit jaar voor de jongenscollectie voor jungle, sailor en skate als thema’s.

En dit zijn de favorieten voor de meisjes

Ik zie het al helemaal voor me: dat leuke rokje met die sweater met letters en dan de sneakers met koraal (ze doen mij denken aan New Balance, maar dan veel leuker geprijsd) eronder. Dan heb je toch een supergave outfit?!

Het doel van Bristol is dat kinderen kunnen kiezen wat er bij hun persoonlijkheid past en ik denk dat dat wel lukt. Er zijn veel verschillende stijlen die je ook nog eens met elkaar kunt combineren.

Ik ga voor de kobaltblauwe sneakers en leuke shirtjes voor Milan. Wat is jouw eerste indruk van deze nieuwe collectie? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 30 maart 2016 / 06:20

    Leuke outfits! Ik vind de jongensschoenen erg leuk. Toevallig gaan we vandaag nieuwe schoenen kopen dus ik ga zeker een bezoekje aan de bristol brengen.

  2. 30 maart 2016 / 07:52

    Leuke collectie. Schoenen koop ik zelf niet bij de goedkope winkels, maar juist bij de duurdere schoenenzaken. Met goedkope schoenen lopen mijn kinderen met hun voeten naar binnen. Met duurdere schoenen hebben ze wat meer ondersteuning.