Home + Even tussendoor| De nieuwe collectie van Wibra!

Even tussendoor| De nieuwe collectie van Wibra!

Ik pluis nog steeds iedere week de folders uit, maar de afgelopen weken vond ik het allemaal niet zo heel spectaculair om er een favo folderaanbiedingen mee te vullen. Toen ik van het weekend de nieuwe folder al zag van Wibra wist ik wel dat ik hier wel een aparte post aan wilde wijden, want wat hebben zij deze week een leuks in huis zeg!

Eigenlijk kun je met de spulletjes van Wibra heel goedkoop, maar superleuk je baby- of kinderkamer inrichten! Ik liet gisteren al zien wat ik voor paasspulletjes had gekocht daar, maar ik word ook wel heel hebberig van alle andere nieuwe spulletjes.

Wat dacht je van die papieren opbergzakken, leuke fotolijstjes, kaartjes, lampjes, plaidjes en nog veel meer voor maar een paar euro!

Ik ben super enthousiast! Even voor de duidelijkheid trouwens dit is geen samenwerking, maar dit wilde ik wel heel graag met jullie delen. Ook voor mensen met een kleinere portemonnee wordt het op deze manier wel heel makkelijk om de kinderkamer in te richten of aan te kleden.

Ja, wat vind ik eigenlijk niet leuk op deze pagina? Ik ben gek op mint (op de foto lijkt het meer lichtblauw, maar het is wel echt mint) en vind alles tof! Van het plaid tot de papieren zakken en de pompoms, ik wil het allemaal wel gaan halen 😉 Ik kende de zakken al wel en die zijn vaak een heel stuk duurder, maar dit zijn wel heel leuke prijsjes!

Op deze pagina zie je hoe je met iets andere spulletjes een jongens- of meisjeskamer inricht. Ik vind de zakken en het plaid met de tipi ook geweldig met als de muurstickers met de huisjes. Het is toch allemaal even leuk?

Wat ik ook graag met jullie wilde delen zijn de deco kaartjes. 6 voor maar €0,79! Leuk om op te hangen in de kinderkamer, maar ook erg leuk om cadeau te doen bij een kraamcadeau.

En of dit allemaal nog niet leuk genoeg is komt Wibra ook nog met eigen ‘milestone kaartjes’. Je hebt ze vast weleens gezien, maar ze zijn vaak nog wel aan de prijzige kant. Wibra heeft nu 36 stuks in de aanbieding voor €8,99! Ook heel erg leuk als kraamcadeau!

Hadden jullie deze aanbiedingen al gezien? Zijn jullie net zo enthousiast als ik? Je hoeft dus niet altijd duur uit te zijn…

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

 1. 16 februari 2016 / 08:45

  Afgelopen zaterdag gezien.. ben gek op pijltjes, mintgroen roze grijs.. ??

 2. 16 februari 2016 / 11:50

  Het ziet er erg leuk uit allemaal. Ik houd wel van de Wibra. Vooral vanwege de prijzen.

 3. 16 februari 2016 / 12:21

  Ontzettend leuk! Wij krijgen geen wibra folder dus fijn dat dit gedeeld wordt!

 4. 16 februari 2016 / 17:19

  Ik heb vandaag de Wibra leeg gekocht hoor, voor het babykamertje van onze ongeboren zoon. Zulke leuke spullen!

 5. 16 februari 2016 / 19:26

  Wat een schattige spulletjes. Weet krijgen een kleinzoon. Ik vind het jammer dat wij geen folder van de wibra krijgen.

  • 18 februari 2016 / 23:41

   Je kunt natuurlijk de folder ook op de website van de wibra bekijken

 6. 17 februari 2016 / 17:10

  Ze zijn allemaal erg leuk, dus ik ben vanmorgen meteen gaan kijken. Helaas waren er al veel dingen uitverkocht. Het is jammer dat dit geen vaste collectie is.

  • 17 februari 2016 / 18:36

   Ik heb maandag gevraagd of het een vaste collectie zou worden of dat er wellicht meer komt. Verkoopster zei dat dat er vaak wel in zit als artikelen goed worden verkocht. Dus ik hoop het…