Home + Kleding shoppen bij de Action? Dit is de nieuwe collectie!

Kleding shoppen bij de Action? Dit is de nieuwe collectie!

Afgelopen week kreeg ik wel een heel gaaf pakket thuisgestuurd, namelijk eentje van Action! Ik was nog niet thuis, maar Patrick wel en die appte een foto. Het was de eerste keer dat ik een pakket ontving van Action en normaal worden pakketjes nog weleens aangekondigd, maar dit keer dus niet. Hartstikke nieuwsgierig maakte ik het thuis open en wat zaten er een leuke dingen in!

Basics en fashion bij Action

Ik had laatst al wel gezien dat er zoveel lege rekken waren bij de Action. Ik was op zoek naar sokken voor Milan en ook dat schap was zo goed als leeg. Ik had dus wel een vermoeden dat er wat nieuws zou komen, maar daarna was ik het ook al snel vergeten.

Nu blijkt dus waarom het zo leeg was, want Action was voorbereidingen aan het treffen voor de nieuwe ‘Basics en Fashion’ collectie! De naam zegt het al: fijne basics als sokken, ondergoed, shirts etc. en die worden aangevuld met fashion items als jumpsuits, maxi skirts, vesten, jeans en nog veel meer. De fashion items zullen ook regelmatig wisselen en gaan mee met de huidige trends.

Sneak preview van de collectie

In het pakket zaten heel veel items uit deze nieuwe collectie en ik kan jullie al wat laten zien! Kijken jullie mee?

Dit kwam er onder andere binnen voor de meiden, ik heb hier een vriendinnetje van Milan blij mee kunnen maken.

Nu zijn moeders misschien minder blij met zo’n legging, maar die meiden vinden het super! En als zij blij zijn, zijn wij het toch ook?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van de nieuwe collectie van Action? Bekijk dan even mijn vlog hieronder en laat je verrassen, want er zitten echt leuke items bij voor heel fijne prijsjes en de kwaliteit is meer dan prima!

Wat vind je van hetgeen je tot nu hebt gezien? Laat het me weten in de comments hieronder!

 

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 Reacties

 1. 16 maart 2016 / 07:19

  Best een leuke collectie. Die legging vind ik vreselijk gelukkig is mijn dochter nog té jong om er naar te vragen. Ik ben ook benieuwd naar de kwaliteit. Je kan voor zulke prijsjes natuurlijk geen al té hoge verwachtingen hebben. Mijn ervaring met pyjama’s zijn niet zo goed namelijk.

  • 16 maart 2016 / 08:21

   Legging zou ik zelf ook niet shoppen en moeder van vriendinnetje van Milan ook niet, maar als je je kind er blij mee kan maken…. Ik moet zeggen dat ik gisteren het gestreepte shirt heb gedragen en deze kwaliteit was erg goed! Ook de shirtjes voor kinderen waar elastan in zit maakt mij erg blij, mooie pasvorm ook!

 2. 16 maart 2016 / 08:10

  Best leuke kleding. Is het stof van de jumpsuit ook dikker? Kocht er vorig jaar 1, erg leuk, maar scheen door.
  Shirtjes met de teksten erop zijn ook leuk.

  • 16 maart 2016 / 08:20

   Jumpsuit is wat dunner wat betreft stof, maar dat is niet ongebruikelijk. Ik heb een webshop gehad waar ik jumpsuits van Ambika inkocht en ook die waren dunner en gingen toch weg voor €60 per stuk. Ik deed er zelf altijd een legging onder, maar dat vond ik persoonlijk ook wat mooier staan. Verder heb ik niet de indruk dat hij doorschijnt.

 3. 16 maart 2016 / 08:52

  Wat leuk! Toch maar eens een keertje kijken. Eigenlijk koop ik er alleen maar basic shirts voor mijn zoontje.

 4. 16 maart 2016 / 16:48

  Ik vind het wel leuk! Vooral voor mensen die wat minder te besteden hebben is deze winkel een paradijs! (En voor mij stiekem ook)

 5. kety
  16 maart 2016 / 17:33

  Nou hartikke leuk en basic…me dochter vn ,13 beaamt het ook. Hihhihi

 6. Jacoba Lamers
  16 maart 2016 / 20:00

  Ik ben benieuwd naar de prijs van het dames-shirtje met ‘Today is the day’ erop..

 7. 16 maart 2016 / 21:04

  Wat een leuke dameskleding. Ik heb wel eens wat gekocht bij Action, prima hoor!