Home + Nieuw merkje ontdekt voor de kinderen; The Harbour Kids!

Nieuw merkje ontdekt voor de kinderen; The Harbour Kids!

Rotterdam. Het is een stad waar ik heel graag en vaak kom. We hebben er mooie en minder fijne herinneringen aan. Zo hoorden wij in Rotterdam dat mijn vader niet lang meer te leven had. Ook ons neefje Stijn (Floris is naar hem vernoemd) heeft het nodige moeten doorstaan in Rotterdam. Het is de plek waar hij operaties aan zijn hart moest ondergaan en waar hij heeft moeten vechten voor zijn leven, maar het is ook de plek waar hij lachend als held van het ziekenhuis naar buiten liep. Misschien heb ik wel een haat/liefde verhouding met de stad al zal de liefde het denk ik altijd winnen. We wonen er vlakbij en tegelijkertijd is Rotterdam een compleet andere wereld. Ik houd het meest van de creativiteit en dat zie ik ook terug in The Harbour Kids; een nieuw Rotterdams kinderkledingmerk!

De haven

Als ik aan Rotterdam denk, denk ik zelf niet meteen aan de haven, maar aan alle herinneringen die we hebben aan de stad. Als je verder weg woont is de haven misschien wel het eerste waar je aan denkt. Het is immers de grootste haven van Europa. Als je er nog nooit geweest bent, ga er dan zeker nog een keer heen, want het is een wereld op zich. Het is zo bijzonder wat daar gebeurt.

Ik moet denken aan de tijd dat ik net de SPW opleiding deed en een stageplek zocht. Ik kwam uit bij een schippersinternaat in Rotterdam. Ik ben er gaan kijken, heb wat kinderen gesproken en kreeg de stageplek. Uiteindelijk heb ik het niet gedaan vanwege het feit dat ik er tot ’s avonds laat moest werken en dan nog met de metro en de trein naar huis moest (ik was net 17), maar ik weet nog goed dat ik die wereld zo bijzonder vond. De haven met al zijn schepen, het is een wereld waar wij ons niets bij voor kunnen stellen. Het is bijzonder, mooi, uniek en iets heel anders dan wij gewend zijn. Dat is precies wat ik terug zie in The Harbour Kids.

The Harbour Kids

The Harbour Kids is een Rotterdams merk met fijne basics voor kinderen die je eindeloos kunt combineren. Bijzonder, mooi, uniek en dus totaal anders dan de kleding die je voornamelijk ziet in de kinderkledingwinkels.

Alle kleding is gerelateerd aan de haven (de zeemeeuw, een krab, de krant waar de vis in verpakt wordt etc.) en van een kwaliteit waar je prima mee kunt spelen in de haven 😉 Voor Milan zochten we een grijze hoodie uit; ‘You’re the Fish to my chips’. Kijk even hoe cool deze is met alle details.

Deze hoodie staat hem toch super stoer?! Hij valt op, is niet op iedere straathoek te koop en zit volgens Milan mega lekker. Daarom wilde ik The Harbour Kids heel graag met jullie delen.

Voor de winter is er overigens ook een te gekke jas te koop;

Voor de mama’s die, net als ik, gek zijn op kinderkleding is dit merk echt het bekijken waard! Graag gedaan 😉

 

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *