Home + Nieuw jaar, nieuwe slogan!

Nieuw jaar, nieuwe slogan!

Ken je dat; je hebt al tijden een idee in je hoofd, maar weet niet zo goed hoe je het vorm moet geven. Dat idee blijft vervolgens in je hoofd zitten, maar jij blijft het voor je uit schuiven. Het is een hoop werk, het kost weer een smak geld of er is een andere reden waarom dat idee op de plank blijft liggen. Ik heb mij voorgenomen dat niet meer te doen. Ik ga ermee aan de slag en er is geen betere dag om hiermee te beginnen dan vandaag. Ik heb namelijk een nieuwe slogan voor Mamablogger!

Nadenken over een nieuwe slogan voor Mamablogger

Ik ben nog steeds heel erg blij met de naam Mamablogger. Het dekt de lading en het is SEO technisch gezien een goede titel. Dat klinkt misschien commercieel, maar het is wel zo. Daar zou ik niets aan willen veranderen. Wel aan mijn slogan. Sterker nog, ik had niet echt een slogan en wilde er wel eentje. Ik wil dat het duidelijk is dat je op Mamablogger niet perse de typische mamablogs kan verwachten. Geen wekelijkse bevallingsverhalen, geen borstvoedingsblogs, niet iedere week een andere kinderwagen etc.

Moeders zijn veel meer dan dat! Hier vind je juist veel blogs over bijvoorbeeld carriére, interieur, DIY’s en wat te denken van de juffenbedankjes en de eerlijke blogs over geld? We hebben namelijk veel meer interesses dan alleen maar het vullen van broodtrommels.

Ik heb hier heel lang over nagedacht. Wat wilde ik dat jullie kunnen vinden op Mamablogger? Als je al zo lang blogt als ik moet je hier wel over nadenken. De ene na de andere blog schiet als een paddenstoel uit de grond en dus moet je je blog blijven ontwikkelen en vernieuwen.

Ik wil dat je hier antwoorden vindt op al je vragen. Als je geen zin hebt om na te denken over een cadeau voor de juf, kom je naar Mamablogger, want daar vind je genoeg tips. Ben je op zoek naar een gratis of low budget uitje? Die vind je hier. Wil je werken aan je carrière? Ik geef je tips, want mij lukt het ook met twee kinderen en een dagelijkse blog. Zoek je een leuke DIY? Ik hoop dat je die hier vindt! Zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik wil niet alleen maar dingen van mij af schrijven, ik wil jullie inspireren met mijn eigen persoonlijke verhalen en mijn tips en trucs met jullie delen. Eigenlijk wil ik dat je hier vindt wat je zoekt. Misschien een beetje hoog gegrepen, maar met ruim 1900 blogjes kom ik hopelijk een heel eind 😉

Dit is mijn nieuwe slogan…

Ik heb er lang over nagedacht, maar dit is mijn nieuwe slogan;

Little Black Book voor moeders

Ik ben mij ervan bewust dat dat nog steeds niet de lading dekt wat betreft alle content die je hier kunt vinden, maar de meeste mensen weten wel wat een Little Black Book is. Ik wil ook een nieuw logo, maar behalve de kleuren ben ik er nog niet helemaal over uit. Daarnaast is een logo niet gratis en komt binnenkort de nieuwe bank, zijn we met de hal bezig, moet de muur geïsoleerd worden en hebben we nog 1001 andere plannen. Een kwestie van prioriteiten stellen haha.

Ik heb in ieder geval mijn slogan met jullie gedeeld, ben daar over uit en wil in dit nieuwe jaar veel eerder knopen doorhakken. Dingen gewoon doen!

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *