Home + Bekentenis | Deze nummers luister ik héél vaak op YouTube

Bekentenis | Deze nummers luister ik héél vaak op YouTube

Misschien vind je dat ik een heel slechte muzieksmaak heb, maar vandaag deel ik met jullie mijn meest beluisterde YouTube video’s. De stijlen lopen nogal uiteen en ik durf te wedden dat je nog niet alle nummers kent. Ik deel de nummers, je kunt ze direct luisteren en ik vertel je waarom ik ze zo goed vind. Ben zo benieuwd wat je ervan vindt…

Eminem ft.  Skylar Grey | Won’t back down

Jeetje jongens, wat is dit een goed nummer en wat zijn Skylar en Eminem perfect samen! Ze treden vaak samen op, maar dit nummer heeft zoveel power! Daarnaast ben ik natuurlijk nog steeds een heel groot fan van Eminem en die man wordt gewoon steeds knapper. Niet normaal! Dus behalve goed, ook heel leuk om naar te kijken 😉 Oh, en heb je “Venom” al gezien? Dit doet Eminem op het Empire State Building. Bizar!

Kraantje Pappie ft. Joshua Nolet | Liefde in de lucht

Afgelopen zomer was dit dé hit en wat een heerlijk nummer is dit! De melodie is zo fijn en maakt je instant vrolijk, ook in de winter. De clip is natuurlijk heerlijk fout, maar Kraantje en Joshua zijn zo leuk!

The Score | Higher

Ik hoorde een stukje van dit nummer bij Riverdale en zocht het op op YouTube. Ik had nog niet eerder gehoord van The Score en inmiddels ben ik fan! Ik herken mij overigens heel erg in de tekst. Zodra ik iets wil dan ga ik ervoor ongeacht wat ik daarvoor moet doen. Niets of niemand houdt mij tegen. Iets kan lang duren, maar uiteindelijk lukt het me. En hoe harder iemand tegen me zegt dat het mij niet zal lukken, des te harder ik het tegendeel wil bewijzen. Datzelfde geldt voor slecht advies. Ik heb de afgelopen jaren heel veel slechte adviezen gekregen. Zo heb ik weleens te horen gekregen dat ik mijn auto maar moest verkopen om de dubbele lasten te kunnen dragen en/of mijn restschuld te kunnen voldoen. Dat lukt misschien met een heel dure auto, maar niet met de auto die wij destijds hadden. Daarnaast is het OV ook niet gratis. Ik kan niets met dit soort onzinnige “adviezen”. Inmiddels hebben we denk ik wel bewezen dat we prima voor onszelf kunnen denken 😉

The Score | Revolution

Nog een nummer van The Score; Revolution. Ben je ergens heel zenuwachtig voor? Dan moet je even dit nummer luisteren. Wedden dat je je daarna een stuk beter voelt? Ik luisterde dit nummer een tijdje terug en besloot ergens voor te gaan, eerlijk te zijn en op tafel te leggen wat ik precies wilde. Ik was zelfverzekerd, kon alles goed verwoorden en het ging perfect. Dit kun jij ook!

Imagine Dragons | Radioactive

De clip vind ik echt vreselijk dus ik kijk naar video’s met de tekst. Ik vind de Imagine Dragons echt onwijs goed, maar Patrick is er niet zo kapot van, anders had ik heel graag naar het concert gegaan. Dit nummer is gewoon heel erg goed; het heeft kracht, is uniek en alleen de muziek en de stem van de zanger geeft je al een hoop power.

Bruno Mars ft. Mark Ronson | Uptown Funk

De clip is niet alleen fantastisch, maar het live optreden bij The Ellen Degeneres Show is ook zo gaaf! Dit nummer is alweer een paar jaar uit, maar blijft één van mijn favorieten. Hier word je toch heel erg blij van?! Ik houd van de zelfspot. Verder is dit nummer natuurlijk gewoon briljant. Nog een aanrader; Gorilla van Bruno Mars (de live versie). Niet normaal goed!

Will & Jaden Smith, DJ Jazzy Jeff en Alfonso Ribeiro | The Fresh Prince rap

Iedereen van mijn generatie keek naar The Fresh Prince of Bell-Air. Het is alweer ruim vijf jaar geleden, maar Will Smith en zijn zoon Jaden waren te gast bij The Graham Norton show. Daar verrasten zij het publiek door samen de Fresh Prince rap te doen. Even later komt DJ Jazzy Jeff en daarna gaat het publiek helemaal uit zijn dak als Alfonso Ribeiro op komt. Dit is zo’n fijn feel good filmpje en het brings back memories… En ja, ik ken de rap nog helemaal meedoen. Milan snapt er ondertussen helemaal niets van… Ik ben gewoon een heel coole moeder 😉

Sef | De Leven

Dit nummer is al heel wat jaren oud, maar kwam weer in mijn lijstje terecht door een reclamespotje. Dit nummer is zo goed geschreven en zit zo goed in elkaar. Veel mensen vielen destijds over ‘De leven’ in plaats van ‘Het leven’, maar die hebben het dan helemaal verkeerd begrepen. Luister even goed naar de tekst. Dit is anno 2019 nog steeds heel raak.

Verder ben ik een sucker voor oude hardcore van bijvoorbeeld Marshall Masters (don’t touch that stereo), daar heb ik echt heel goede herinneringen aan.  Even vergeten dat ik tegenwoordig een hardcore bakfietsmoeke ben haha.

Ook Queen, Guns ’n Roses en Linkin Park vind ik fantastisch. Zoals je ziet een heel brede muzieksmaak. Wat vind jij van deze nummers? En kende je ze nog niet allemaal, luister deze dan vooral even!

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *