Home + New in | Panterprint loafers!

New in | Panterprint loafers!

Mamablogger bestaat al een aantal jaar en is best succesvol, maar met youTube begin ik weer helemaal van voor af aan. Logisch, want er zijn zoveel vloggers die het veel beter kunnen dan ik. Maar goed, we doen een dappere poging 😉 en ik denk dat ik ook echt iets leuks en waardevols heb om te laten zien. Nu zou je misschien denken dat ik heel veel vlogs volg voor inspiratie, tips etc., maar niets is minder waar. Sterker nog, ik volg maar één vlog. Of beter gezegd, ons gezin volgt maar één vlog en dat is die van Annic ten Duis. Ik volg haar al een hele tijd en later zijn Patrick en Milan mee gaan kijken haha. Toen ik hoorde dat Annic een schoenencollectie uit ging brengen met Manfield zei Milan al ‘die wil jij zeker hebben, hè mama?’. Ik bleef nog een soort van cool, maar toen ik de panterprint loafers zag heb ik ze meteen besteld. En wat zijn ze leuk!

De Mafield x Annic collectie

De Manfield x Annic collectie bestaat uit 10 items; 8 paar schoenen, een mooie laptoptas en een schoudertas. Er zijn twee paar sneakers, 2 paar loafers, 2 paar hakken en twee paar pumps. Bij de sneakers en loafers zie je hetzelfde printje terugkomen; de luipaardprint en een donkerblauwe armyprint. Die laatste heb ik overigens in de etalage van Manfield gezien en is ook heel erg leuk. Nu ben ik een groot fan van de luipaardprint (ik trek het Floris zelfs aan (klik)) dus ik was meteen verliefd toen ik de loafers zag.

Toch word ik ook wel heel blij van de kleur donkerblauw in deze collectie. Hoe vaak zie je namelijk donkerblauw in een schoen terugkomen? Nauwelijks en dat vind ik best lastig omdat ik ook veel donkerblauw draag. Eigenlijk zijn dit alle schoenen die je in je kast wilt hebben en dan ben je ook meteen klaar voor iedere gelegenheid.

Gaaf hè? En dit zijn dan mijn loafers in het echt;

Ik ben er heel erg blij mee! Ze zitten nu al onwijs lekker! Ik wil de sneakers nog graag en misschien ook wel de pumps voor een feestje of een andere nette gelegenheid. Welke schoen uit de Manfiels x Annic collectie is jouw favoriet?

Ik ben overigens niet gesponsord voor deze blog en heb de schoenen zelf besteld. Ik ben oprecht enthousiast over deze collectie.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *