Home + De perfecte skinnyjeans voor dikkere babybeentjes

De perfecte skinnyjeans voor dikkere babybeentjes

Wij zijn gezegend met een lekkere, flinke baby en houden van die spekkies. Of het consultatiebureau daar morgen ook zo over denkt zal nog moeten blijken, maar wij genieten er nog maar even van. We kopen flink wat nieuwe kleertjes, want inmiddels gaat hij al richting maatje 74 en daar horen ook leuke spijkerbroekjes bij. Geen stugge, maar lekker zittende broekjes die je zo gemakkelijk kunt combineren. Er is echter één maar en dat is dat dikkere babybeentjes en skinnyjeans niet zo heel goed samen gaan… Toch ben ik op zoek gegaan en het is gelukt! Ik laat er 3 zien van 3 verschillende winkels en vertel wat er fijn en minder fijn aan is.

De budget skinny van Primark

Dit was de eerste skinnyjeans van Floris en die kocht ik bij Primark voor maar €5,- Voor dat geld zeker het proberen waard. Er zit lekker veel stretch in en hij staat hem heel mooi. Het nadeel is alleen dat de pijpen van de broek wel heel smal zijn waardoor hij niet zo makkelijk is om aan te trekken. In het vervolg kan deze best een maatje groter, want dan zit hij alsnog heel erg mooi!

De skinnyjeans van HEMA

Ik ken geen enkele moeder die niet bij de HEMA shopt. Sinds een tijd hebben ze daar jogjeans in verschillende kleuren die lekker smal vallen. Er zit stretch in en je koopt er twee voor €25,- Toch besloot ik om er eerst maar één te kopen om te kijken of ze überhaupt bevallen. Ik kocht een zwarte in maat 74 en paste hem snel aan bij Floris. Hij zit heerlijk, is makkelijk aan te trekken, blijft mooi in de was, maar hij is voor Floris nog ietsje te lang. Niet zo heel erg omdat je hem op kunt rollen, maar persoonlijk vind ik het mooier om een skinnyjeans alleen maar om te slaan of één keer op te rollen. Het is muggenziften, ik weet het, maar het is wel eerlijk.

De klassieke skinnyjeans van River Island

Zo vind ik een skinnyjeans het mooist; goede kleur, goede pasvorm op maat, één keer omslaan en toffe sneakers eronder. Deze jeans kreeg ik van River Island voor een campagne (deze foto’s zijn een sneak peek!) en eerlijk is eerlijk, persoonlijk vind ik deze het mooiste. Het is een maat 68 dus ik hoop dat hij er nog wel wat plezier van heeft, maar hij staat hem heel mooi. Ook hier zit stretch in en deze is gemakkelijk aan te trekken. Als ik dan een minpuntje moet noemen is het dat ik hem een maatje groter had moeten nemen, maar dat is mijn eigen schuld. Deze kost overigens €17,-

Gelukkig is er steeds meer keuze en zijn de broekjes niet stug meer. Je kunt kiezen uit verschillende pasvormen, prijzen en kleuren. Ook heel fijn!

Vind jij het lastig om een skinnyjeans te kopen voor je baby met lekkere spekbeentjes? En wat is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *