Home + New In | Nieuwe sneakers voor de jongens

New In | Nieuwe sneakers voor de jongens

Het is deze week mooi weer en als het goed is hebben we volgende week ook nog geluk. Tel daar een groeispurt van de jongens bij op en ik kon weer een schoenmaat groter kopen. Ik roep altijd dat ik op kinderschoenen niet bezuinig en dat klopt ook. Die moeten goed en stevig zijn. Ik koop daarom altijd een basispaar dat wat duurder is en een goed voetbed heeft. Die kunnen ze dan ook aan als ze wat netter gekleed moeten of we een dagje weggaan. Verder koop ik er nog weleens goedkope(re) sneakers bij waarmee in de tuin gespeeld kan worden. Ik kocht deze sneakers voor de jongens!

Tommy Hilfiger sneakers voor Milan

Ik ging eigenlijk naar de winkel om een cadeaubon voor Patrick te kopen, maar ik kwam thuis met twee extra paar sneakers. Ik zag als eerste die voor Milan. Ik vond de kleur leuk en deze past perfect bij zijn nieuwe jas. Ook het voetbed is heel erg goed. Toen Milan ze paste was dat het eerste waar hij over begon.

Volgens Milan zitten ze heerlijk en gaan ze véél makkelijker aan en uit dan zijn Nikes. Hier heb ik dus punten mee gescoord haha. Ze kosten €69,95.

De nieuwe Adidas sneakers voor Floris

Voor Floris was ik voornamelijk op zoek naar schoentjes die gemakkelijk aan en uit kunnen en waar hij lekker op kan stappen. Hij loopt nog niet zelfstandig, maar het moet wel goed zijn.

Adidas is altijd goed, maar dit nieuwe model vind ik echt heel tof. Het geeft ook weer een retro gevoel, al doen ze mij wel denken aan mijn Reebok sneakers van vorig jaar. Het is anders dan we gewend zijn van Adidas en ze zijn er ook in grotere en zelfs volwassen maten dus vaders en zoons zouden kunnen twinnen 😉

Floris draagt een maat 22 en hoewel er nog wat ruimte in zit sluiten ze mooi om zijn voetjes. De veters zijn elastisch waardoor ze heel gemakkelijk aan en uit gaan, ideaal! Deze kosten €44,95.

Mochten jullie nog op zoek zijn naar toffe jongenssneakers voor het nieuwe seizoen, ik kan deze van harte aanbevelen. Wat vinden jullie van deze schoenen voor de jongens?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *