Home + Dit zijn de jeanstrends voor jongens voor het komende voorjaar

Dit zijn de jeanstrends voor jongens voor het komende voorjaar

Een tijdje terug gaven jullie aan het leuk te vinden om weer wat vaker over kids fashion te lezen. Zo gezegd, zo gedaan en ik merk ook aan de bezoekersaantallen dat jullie het kunnen waarderen. Afgelopen week had ik met vriendinnetje C afgesproken en zij heeft ook twee zoontjes, net als ik. We hadden het over fijne en goedzittende spijkerbroekjes voor jongens en dat bracht mij op het idee voor dit artikel. Dit zijn namelijk de jeanstrends voor jongens voor het komende voorjaar, die ook nog eens heerlijk zitten.

Voor kleine jongetjes

Floris heeft nu maatje 86 en eigenlijk hebben we voor hem nog geen echte jeans gekocht. Wel kochten we regelmatig sweatpants van een zachte spijkerstof. Die van Noppies zijn favoriet en vind je ook terug in de jeansshop van OTTO. Ze zijn er in verschillende wassingen en de pasvorm is heel goed. Daarnaast zit het voor die kleintjes veel lekkerder. Ze kruipen, zijn alles aan het ontdekken en dat is het fijnste in lekker zittende, losse kleding.

Zelf combineer ik de broekjes met mooie sokjes die ik dan over de pijpjes doe en toffe sneakers of laarsjes. Altijd goed!

 

Naast deze lekkere zachte broekjes willen we binnenkort ook één of twee gewone jeans voor hem kopen. Floris is een dreumes dus heeft nog van die lekkere spekkies. Daarom zoek ik wel broekjes met voldoende stretch. Ik kom dan toch weer uit op de broekjes van Noppies. Eigenlijk zijn de broekjes hieronder een vervolg op de broekjes hierboven.

Wat bij deze broekjes opvalt is dat ze allemaal leuke details hebben. Bij de sweatpants zien we stiksels op de kniestukken en leuke koordjes en op het eerste broekje hierboven zit aan de zijkanten een streep. De streep aan de zijkant zagen we afgelopen seizoen al en is dus een blijvertje. De details op de knie zien we ook bij de jeans voor grotere jongens.

Voor de grotere jongens

Ik liet jullie laatst weer een outfitpost zien met outfits van de jongens. Hierin vertelde ik al dat de stijl van Milan aan het veranderen is. Hij is zich steeds meer bewust van wat hij aan heeft en heeft zelf steeds vaker een duidelijke voorkeur. Toch blijven de skinny jeans favoriet en gelukkig zien we deze jeans het komende voorjaar ook nog heel veel. Ik vind ze persoonlijk mooier staan dan de wijdere varianten en aangezien Milan lang en smal is, is de pasvorm van skinnyjeans ook beter. Bij hem zit het gewoon lekkerder.

Bij deze jeans zie je hetzelfde; details op de knie en de streep aan de zijkant. Ik vind dat wel heel erg leuk. Het geeft een outfit net dat beetje extra. Bij jongens is het vaak al meer basic dan bij meisjes waardoor ik die details wel kan waarderen.

Toch heeft Milan zelf de laatste tijd wel vaak gewoon basic skins jeans aan die ik dan combineer met iets leuks erop.

Die van Name It (de drie hierboven) vinden wij het fijnst en kopen we dan het liefst in zoveel mogelijk kleuren zoals hierboven. Eindeloos combineren met toffe vestjes, jasjes en truien en gave sneakers en Milan is good to go!

Samenvattend zien we voor zowel de kleine als grotere jongens veel skinnyjeans in verschillende wassingen en kleuren. Veel van deze jeans hebben leuke details zoals stiksels op de knieën en strepen aan de zijkant. Ook zien we nog steeds de ripped jeans in de collecties.

Wat vinden jullie jongens het fijnste dragen en wat vinden jullie zelf mooi? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *