Home + New in | Mijn nieuwe Gucci zonnebril!

New in | Mijn nieuwe Gucci zonnebril!

Moederdag staat voor de deur en ik ben de afgelopen dagen al flink verwend. Milans knutsel ligt verstopt ergens op zijn kamer, die krijg ik natuurlijk pas zondag, maar afgelopen week kreeg ik wel een waanzinnige zonnebril van Gucci binnen!

Ik grap weleens dat ik een brillenhoofd heb, want op de één of andere manier staan brillen mij bijna altijd. Het maakt niet uit welk montuur, negen van de tien keer is het goed. Wat sommige mensen dus hebben met hoeden heb ik met brillen 😉 Misschien vind ik het daarom ook zo leuk om brillen te shoppen en te proberen. Ik houd van bijzondere montuurtjes en één van mijn favorieten heb ik jaren geleden zelfs vanuit het buitenland geïmporteerd voor mijn webshop destijds waarna ik er één heb gehouden.

Een nieuwe favoriet voor Moederdag

Maar voor Moederdag kreeg ik een nieuwe favoriet van SmartBuyGlasses. Bij deze webshop vind je een bizar uitgebreide collectie zonnebrillen van heel veel bekende merken in verschillende prijsklassen. Op veel brillen zit momenteel ook nog eens een korting tot wel 50% (in de sale).

Toen SmartBuyGlasses mij vroeg of ik eens een kijkje wilde nemen in de webshop, hoefde ik daar niet over na te denken natuurlijk. Ik keek in de geschenkgids om inspiratie op te doen en zag daar zulke gave brillen! Ik heb al lang dezelfde bril omdat die heel fijn was en ik er nog steeds veel complimenten over kreeg, dus ik wist niet zo goed wat de trends nu zijn op het gebied van zonnebrillen.

Daarna ging ik naar één van mijn favoriete zonnebril merken; Gucci. Ik houd van de bijzondere, klassieke monturen. Daarnaast had ik er weleens één geprobeerd en die zat onwijs goed. Dat vind ik overigens ook heel belangrijk aan een bril, hij moet lekker zitten.

Ik koos vervolgens voor deze:

Weer een klassiek montuur met aan de zijkant heel subtiel het merk. Hij staat leuk, zit lekker én heeft gepolariseerde glazen en dat is erg fijn op de fiets en in de auto (ook al ligt mijn auto momenteel in de kreukels ;-))

Ik denk dat mijn enthousiasme wel duidelijk is. Ik vind de bril prachtig en dit is echt een waanzinnig Moederdagcadeau (en voor alle dagen erna haha) waar ik nog heel lang heel veel plezier van zal hebben. Daarnaast is de webshop heel overzichtelijk en het aanbod heel groot.

Neem er zeker even een kijkje, ook alvast voor Vaderdag 😉

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie