Home + Milans Musthaves | Van All Stars tot Brandweerman Sam!

Milans Musthaves | Van All Stars tot Brandweerman Sam!

In februari schreef ik de eerste ‘Milans Musthaves’ en de reacties waren heel positief. Zonde dat het daarna geen vervolg meer heeft gekregen. Tot vandaag, want het is weer tijd voor een nieuwe ‘Milans Musthaves’! Ik dacht altijd dat kinderen van 6 nog niet zo trendgevoelig waren, maar in de praktijk blijkt wel anders. Deze kinderen worden zeker al gevoelig voor trends. Niet alleen door de dingen die zij zien blij klasgenootjes, maar ook op tv bijvoorbeeld in commercials.

Kortom, deze kinderen weten wel degelijk wat op dit moment hip is. Bij Milan is momenteel het volgende heel ‘vet’.

Must Have & Must See | Brandweerman Sam

Tja, die staat momenteel met stip op nummer 1, want Sam is het helemaal. Ik dacht dat dat nu wel over zou zijn, maar veel kinderen van zijn leeftijd vinden het echt nog heel erg leuk. Milan kijkt het niet alleen op Netflix, maar ook op YouTube. Hier kijkt hij ook filmpjes van het speelgoed van Brandweerman Sam. Zelf heeft hij er ook veel van, waaronder de kazerne. Hij heeft nu echter zijn zinnen gezet op de nieuwe kazerne, want die is het nu helemaal.

Must Wear | All Stars!

Wat betreft schoenen kan ik Milan nu uittekenen in zijn zwart/witte All Stars. Het grappige is dat ik ze zo goed als nieuw heb gekocht op een kinderkledingbeurs voor maar €5!

Ze staan leuk, ze zitten lekker en als ze vuil zijn gooi je ze even in de was 😉 Dit zijn op dit moment Milans favoriete schoenen.

Must Have | Superhelden!

Sinds de LEGO® Batman film zijn superhelden niet meer weg te denken uit ons huis. Knuffels, LEGO® en zelfs de traktatie die we uit gaan delen bij de intocht van de Avondvierdaagse. Milan is into superhelden en de hele wereld mag het weten 😉 We zien het ook steeds meer in de winkels dus er is alweer een hele hype ontstaan.

Wat zijn de trends momenteel bij jullie thuis? Laat het me weten in de comments hieronder!

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Rebecca
    11 mei 2017 / 16:04

    Ha, stuiterballen zijn helemaal hip en liggen ook veel in de winkel. Vooral stuiterballen met dino’s of visjes erin!