Home + Diary #3 | Heel veel werken…

Diary #3 | Heel veel werken…

Als ik aan afgelopen week denk, denk ik vooral aan werk. Het was veel, het was druk en het vloog voorbij. Ik vergat nog weleens om foto’s te maken, maar ik heb er toch voldoende gemaakt om je mee te nemen naar mijn afgelopen week.

Verder legden we de laatste hand aan onze woonkamer, ruimden we nog veel meer op, hadden we twee verjaardagen (waar ik vergeten ben om foto’s te maken) én vierden we Patricks verjaardag!

Zondag

Zaterdag maakten we de woonkamer grotendeels af en het eindresultaat heb je afgelopen week al kunnen zien. We wilden echter heel graag een toffe booglamp en Kwantum had een zilverkleurige in de aanbieding voor €75. Maar ze hadden dezelfde lamp ook in Messing. Die vond ik mooier, maar was wel een flink stuk duurder. Uiteindelijk kozen we toch voor messing omdat we vonden dat als we er de komende jaren tegenaan moeten kijken, hij écht naar onze zin moest zijn. En wat vind je van dat kleed op de achtergrond? Ik ben er verliefd op!

Maandag

We ruimden nog een laatste kastje op met allemaal glazen. Glazen die we ooit voor onze uitzet hebben gekocht en die we nooit gebruiken. Het was heerlijk om ze samen met Milan in de glasbak kapot te gooien 😉

Dinsdag

Milan was al aangekleed en ik moest zijn haar nog doen. Het was weer spitsuur! Hij moest naar school en ik de hele dag werken. Maar voor we de dag beginnen nog heel even spelen.

Woensdag

Ik ging met Patrick en Milan even langs de Action en kocht daar dit dienblad. Daarna gingen we boodschappen doen en ik nam een bosje tulpen mee. Tulpen zijn mijn lievelingsbloemen, ik ben er echt gek op. Ik ben dan ook heel blij dat ik 30 januari jarig ben, want ik krijg dan altijd een bos tulpen! Dus mocht je me nog iets willen sturen voor mijn verjaardag… 😉

Donderdag

Stel je dit eens voor; je komt op school, je hebt het druk, moet een hele dag werken en je hebt een dag vol afspraken voor de boeg. Dan wil je niet dat je dag begint met een enorme toren Kapla die door jouw tas in elkaar stort. Op school. In de gang. Vol ouders en kinderen. Nee, dat wil je gewoon niet. Toch gebeurde het. En ja, het werd zo’n dag. Gelukkig waren andere moeders zo lief om me te helpen, dank!

Vrijdag

Hieperdepiep hoera, want Patrick was jarig! Hij werd 35 en we waren die dag allebei vrij. ’s Morgens verrasten Milan en ik hem met een paar nieuwe sneakers die ik stiekem besteld had.

Milan moest naar school, maar we besloten er een gezellige dag van te maken. Tussen de middag haalden we samen een broodje en ’s avonds gingen we met zijn drietjes uit eten. We hadden uitzicht op ons mooie stadhuis.

We hebben weer een hoop beleefd afgelopen week en ook voor de komende week staat er weer heel veel op het programma. Ik heb een overvolle agenda én we gaan een weekendje weg.

Hoe was jouw week? Laat het me weten in de comments hieronder.

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 23 januari 2017 / 12:31

    Fijn hè met je kindje glas in de glasbak gooien! Klettert zo lekker ?Gefeliciteerd nog met Patrick. Oeh dat kleed is inderdaad wel heel mooi..