Home + Newborn kleding van HEMA en Zeeman en een discussie…

Newborn kleding van HEMA en Zeeman en een discussie…

Zowel HEMA als Zeeman kwamen deze week met een té leuke newborn collectie en dat vraagt natuurlijk om een blogpost! En niet alleen maar om te laten zien hoe leuk én budgetproof het allemaal is, maar ik wil ook heel even stilstaan bij de discussie rondom de collectie van HEMA. Niet té lang, want dat vind ik het niet waard, maar ben ook wel benieuwd naar jullie menig hierin.

Laat ik eerst eens beginnen bij de nieuwe collectie ‘baby basics’ van Zeeman. De kleuren zijn heel erg neutraal, maar wel fris en zomers en misschien is het daarom juist wel zo leuk: blauw, oranje en wit en heeft daarbij een maritiem thema met visjes en zeepaardjes.

Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik nooit zo’n fan was van de babykleertjes van Zeeman en al helemaal niet toen Milan werd geboren. Voor rompertjes kwam ik er wel heel graag en zaten ook heel fijn en bleven ook in de was prima. Van deze collectie ben ik wel fan, want er zitten echt heel leuke items bij. Ik heb ze niet meer nodig, maar ze zijn wel erg leuk om cadeau te doen 😉

Té schattig toch? Ik vind zelf de broekjes en vestjes heel erg leuk en ook die kun je weer met elkaar combineren. Voor de broekjes betaal je €4,99 per twee en voor het vestje maar €3,99! Kijk even in de webshop voor de hele newborn collectie.

Maar dan de HEMA collectie…

Toen ik die zag op mijn reclamefolder app wist ik ergens al dat er een discussie over zou ontstaan. Er staan namelijk flesjes op een aantal van de nieuwe items. En nu wordt er gezegd dat HEMA daarmee flesvoeding zou promoten in plaats van borstvoeding. Nu ben ik sowieso wel een beetje allergisch voor die hele discussie, maar als ik heel eerlijk ben vind ik dit wel wat ver gaan.

Als ik er naar kijk zie ik gewoon heel leuke kleertjes die ik zelf ook gekocht zou kunnen hebben. En daarom ga ik er verder niet op door, maar wil ik jou wel die leuke kleertjes laten zien.

Je kunt de hele newborn collectie van HEMA hier bekijken. Er zijn namelijk nog meer leuke items en niet alleen met flesjes 😉

Ik hoop in ieder geval dat je deze newborn kleertjes leuk vindt en misschien heb je wel wat inspiratie opgedaan.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

 1. 4 februari 2016 / 08:32

  Vind van de zeeman alleen de bovenste leuk. Die andere is oranje? En de blauwe is mij te gender bepalend dus voor Eem jongetje wel leuk maar niet voor een meisje. Die discussie bij de Hema… Ik had er niet eens aan gedacht toen ik dat zag. Zijn genoeg andere merken die ook flesjes gebruiken en een afbeelding van een flesje is nu eenmaal iets wat bij baby’s hoort. Ook genoeg mensen die kolven en dan kind de fles geven.. Wordt ook een beetje heel erg moe van die discussies altijd. Overal maar wat achter zoeken, lijkt me heel vermoeiend!

 2. 4 februari 2016 / 09:11

  Super schattig! En moet Hema dan borsten op de kleertjes zetten? Zal ook wel voor opschudding zorgen 😉

 3. Rebecca
  4 februari 2016 / 12:24

  Oooohhhh, wat een domme discussie weer.
  Leuk hoor!
  Vind dat zo schattig, New Born kleding!
  Kriebelt het bij jou nou niet een beetje, zo als je dat ziet? 🙂

 4. 5 februari 2016 / 10:20

  Wat een leuke collecties! Helaas is zoonlief net uit de maatjes die daar aangeboden worden, zo jammer! Ik vind die flesjes op de kleren van de Hema juist schattig. Wat een flauwekuldiscussie: bij baby’s horen toch gewoon flesjes? Borstvoeding kan je ook uit een flesje geven, dus ik zie het niet echt al promotie van flesvoeding. De kleding van de Hema is voor die kleintjes altijd zo lekker zacht. Ik vind het erg leuk!

 5. 7 februari 2016 / 20:59

  Die discussie van Hema heb ik denk ik gemist. Het is jammer dat ik mezelf een shopverbod heb opgelegd wat betreft het kopen van new born kleding (ons ongeboren kindje heeft al een té overvolle kast) dus ik “moet” overslaan. Maar ik vind ze allebei heel erg leuk!

  • 30 januari 2017 / 14:24

   Haha.. Hetzelfde hier! Ons kindje (ook ongeboren) heeft nu al meer kleding dan ik.. En ik heb echt niet weinig kleren! Oeps 😉

 6. 1 maart 2016 / 23:59

  Erg leuke collecties! Mijn kids zijn er nu te groot voor, maar je weet maar nooit 😉