Home + M’s outfits #6

M’s outfits #6

Dit is alweer de zesde M’s outfits! De afgelopen week heb ik weer lekker veel foto’s kunnen maken van M en zijn outfits. Als ik heel eerlijk ben, was ik over één outfit niet zo heel enthousiast en heb ik de uiteindelijk andere schoenen eronder gedaan. Hier heb ik dan weer geen foto van, want we waren al aan de late kant om naar school te fietsen 😉

Verder hebben we ook voor het eerst bij River Island geshopt. Veel leuke dingen gezien, maar we hebben ons wel in kunnen houden en zijn voor een colsjaal en een heel gave pet gegaan. Ook daar is natuurlijk een foto van!

Tot slot mocht ik van Omoda een paar schoenen voor M shoppen! Ook deze zijn afgelopen week binnen gekomen. Komende week volgt er nog een blog over het online shoppen van kinderschoenen, want hoe kies je nu de juiste maat zonder dat je ze hebt gepast? Laten we maar beginnen, kijk je mee?

Zara, WE, HEMA, outfitpost, M's outfits, Marisca, kenter
Het nadeel van deze rubriek is dat ik voornamelijk ’s morgens foto’s maak. Je weet wel, voordat er iets vies is, er een vlek op zit, M’s haar eruit ziet alsof we net door windkracht 10 zijn gefietst. Nadeel is dat het dan nog wel wat donker is en de foto’s wel wat korrelig kunnen zijn. Sorry daarvoor! De schoenen zijn van Zara, de jeans van WE en kostte €24,95. De trui is ook van Zara uit de nieuwe collectie en kost €16,95. Het geruite bloesje is van HEMA en kost €9,95.

Dit zijn de pet en de colsjaal van River Island. De pet kost €13 en de colsjaal kost een tientje. We hadden gelukkig de laatste. Eenmaal buiten in het zonnetje wilde M meteen zijn nieuwe pet op. De zonnebril is van H&M en kostte €4,95. Helaas is hij wel erg teer en is hij niet lang na het maken van de foto gebroken…

River Island, Rotterdam, pet, colsjaal, M's outfits, mamablogger, Marisca

Een stoere outfit voor school! De schoenen zijn van Nike (Air Max) en kostten €74,95. De bikerbroek van Zara met daarop zijn Tommy Hilfiger longsleeve en vest van Scotch Shrunk die die al een keer voorbij hebt zien komen.

River Island, Rotterdam, pet, colsjaal, M's outfits, mamablogger, Marisca, H&M, Kenter, mamablogger
Dit vind ik de mooiste foto van afgelopen week! De bikerbroek en schoenen zijn van Zara. Het zwarte shirt van HEMA voor €4. Het bloesje is van H&M en is al wat ouder, dus ik weet niet meer wat hij heeft gekost. De pet past er perfect bij en is dus van River Island.

River Island, Rotterdam, pet, colsjaal, M's outfits, mamablogger, Marisca, H&M, Kenter, mamablogger
Dit is de outfit waar ik andere schoenen onder heb gedaan. Deze broek (van Scotch Shrunk) is super, maar M groeit ook erg hard. Dat is wel te zien aan sommige broeken zoals deze. Maar lage schoenen eronder zijn dan niet zo handig. De trui is nieuw van Mini Rodini.

River Island, Rotterdam, pet, colsjaal, M's outfits, mamablogger, Marisca, H&M, Kenter, mamablogger

En dus moesten er nieuwe broeken worden gekocht waaronder deze van WE. Tweede jeans voor de helft van de prijs. Misschien dat deze aanbieding nog geldt… Ik was €45 voor twee jeans. Dit is een slim fit en is weer eens wat anders dan een skinny. De schoenen weer van Zara en de trui van Retour Jeans. Lekkere outfit om in te spelen!

River Island, Rotterdam, pet, colsjaal, M's outfits, mamablogger, Marisca, H&M, Kenter, mamablogger

Dit zijn ze dan, de geweldige New Balance sneakers van Omoda! Binnenkort zie je hoe ze staan en zoals ik al zei kom er ook een uitgebreide blog over online kinderschoenen shoppen.

Wat is jouw favoriete outfit? Laat het mij weten in de comments hieronder!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *