Home + Kids fashion| nieuwe kleding shoppen voor M!

Kids fashion| nieuwe kleding shoppen voor M!

Dit weekend staat een beetje in het teken van nieuwe kleertjes voor M. Meneer is heel slank (heeft ‘ie niet van mij!), maar groeit op dit moment ook wel heel erg in de lengte. Gevolg: sommige kleertjes in maatje 104 kunnen nog prima en veel nieuwe kleding in maat 110. Daarvan zit veel als gegoten, maar sommige stuks blijken toch nog veel te groot te zijn. Ik weet niet of jullie dit al een keertje hebben gehad, maar tussen twee maten zitten is echt heel lastig! Het is het dan vaak net niet…

Daarom ben ik vanmorgen druk geweest met kleren uitzoeken. Wat kan er weg en wat kan er op Marktplaats?

Ik verkoop de kleding van M vaak in partijen zodat ik iemand blij kan maken met een heel pakket kleding wat je ook lekker kunt combineren en voor mijzelf is het fijn alles in één keer te kunnen verkopen en verzenden.

Nadat de kleding op Marktplaats stond ben ik gaan inventariseren wat hij allemaal heeft en wat “moet” er echt nog bij? Ook nog even gekeken naar een tussenjas en twee bodywarmers van vorig jaar. Ik ben groot fan van alle drie en hoopte echt dat hij ze nog zou passen. Gelukkig paste alles nog! Ook zijn Birkenstock slippers van vorig jaar kon hij nog prima aan, dus ook dat hoeven we allemaal niet aan te schaffen.

Maar wat dan wel?

Ik mis nog een donkere spijkerbroek in een skinny model en wat truien zonder capuchon. Ik weet het, we gaan naar de zomer, maar de zomers in Nederland kunnen nogal troosteloos zijn. Korte broeken koop ik dus als ik echt weet dat het warm wordt (lang leve de Zara die heel fijne korte broekjes heeft!) en shirtjes zijn ook zo gekocht, al heb ik die altijd wel, ook voor onder een vest.

Met truien bedoel ik geen dikke truien, maar gewoon fijne sweaters die hij ook lekker aankan op een wat frisse zomeravond en in het voorjaar onder een spijkerjasje en een bodywarmer. En noem het hysterisch, maar op de één of andere manier is M zijn maat er altijd snel uit, dus begin ik altijd vroeg. En oké, ik vind het ook gewoon heel erg leuk!

Ik vertelde je al dat ik River Island heb ontdekt voor kinderen en hoewel ik niet alles even leuk vind, zijn er ook wel favorieten hoor! Misschien dat het voor jouw stoere vent ook wat is!

river island, kindermode, kidsfashion, Marisca, Kenter, mamablog, mama blog, mama blogger
Zo’n skinny zoek ik dus voor M. Deze kan je namelijk ook netjes dragen. Deze kost €20. Best een fijn prijsje dus!

river island, kindermode, kidsfashion, Marisca, Kenter, mamablog, mama blog, mama blogger
Een zomerjas voor M heb ik al en hij heeft dus nog geen jas nodig, maar wat is deze gaaf zeg! Ik wilde hem daarom toch even laten zien. Deze kost €55.

river island, kindermode, kidsfashion, Marisca, Kenter, mamablog, mama blog, mama blogger
Deze zag ik vorige week in Rotterdam en ik heb spijt dat ik hem niet gekocht heb. Wat een leuke zomer sweater is dit! Deze kost €21.

river island, kindermode, kidsfashion, Marisca, Kenter, mamablog, mama blog, mama blogger
Deze is gewoon leuk door de eenvoud en ideaal voor een strand- of boswandeling. Ook weer met een bodywarmer, lekkere sjaal en klaar ben je. Deze kost €18.

river island, kindermode, kidsfashion, Marisca, Kenter, mamablog, mama blog, mama blogger

Ook dit is zo’n sweater waar ik naar op zoek ben. Helaas heb ik deze niet gezien in Rotterdam, dus misschien bestel ik deze online. Deze kan overal bij en is altijd goed! Ook deze kost €21.

river island, kindermode, kidsfashion, Marisca, Kenter, mamablog, mama blog, mama blogger

M heeft al veel grijs, dus ik zal daar nu niet meer zo snel voor gaan, maar deze sweater is wel heel stoer, vooral de print. Ook deze kost €21.

Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Welke is jouw favoriet en heb je al eens kleding gekocht bij River Island? Zo ja, hoe beviel het wat betreft maten en materiaal? Ik ben benieuwd! Laat je reactie achter in de comments hieronder.

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *