Home + M’s outfits #28

M’s outfits #28

Tsja, wat zal ik zeggen over afgelopen week? De vloer is gelukkig gerepareerd, maar toen liep de auto weer vol water en bleek er ook nog van alles stuk te zijn aan de auto. Toch dacht ik er nog wel boodschappen mee te kunnen doen, want ik wist toen nog niet hoe erg het was. Ik stapte in en na een minuut of tien begonnen er lampjes te branden en kreeg ik de auto met pijn en moeite aan de kant. De ANWB moest eraan te pas komen en daarna de sleepwagen. Terwijl ik dit schrijf staat de auto nog bij de garage en week ik nog niet wat er gaat gebeuren en hoe erg het is (of misschien valt het wel mee).

Ik voelde mij vandaag net B-100 van Bassie en Adriaan met zijn ‘ik heb ook altijd pech’.

Maar toen scrollde ik door M’s outfits van afgelopen week en besefte ik dat mijn kleine vriendje mij overal doorheen sleept. Terwijl we in totaal 1,5 uur aan de kant van de weg stonden gisteren lag hij in een deuk en liet hij mij zelfs nu de humor van de situatie inzien!

En daarom vandaag lekker veel foto’s in deze M’s outfits en ik kijk er met een grote glimlach naar ?

De eerste outfit was best apart, maar maakte mij heel blij, want hij kan het hebben! De broek is van Knast by Krutter en heb ik vorig jaar al gekocht. Toen was hij alleen veeeeeel te groot dus heb ik hem bewaard. Nu is bij perfect en hij zit superlekker. Het shirt is van Molo en kocht ik voor €29,95. Supermooie stof trouwens.

Het weer was natuurlijk om te huilen dus de sweaters kwamen tevoorschijn. M droeg zijn Converse gympen met daarop zijn jeans van H&M en kostte €19,95. De sweater is van WE en kostte €17,95. Lekker basic en casual.

En daar hebben we weer een legging, ik houd ervan! De legging is van Thief and Bandit en kost €29,95. Het shirt met de tipi is van Tofshirt en mocht ik uitzoeken. Wat een leuke printjes vind je daar, ik kon heel moeilijk kiezen. Het gilet kocht ik via Marktplaats voor €17,50 en is van Scotch Shrunk.

Hoe gaaf is dit vest?! Deze is nieuw en is van Scotch Shrunk en is geshopt in de uitverkoop. De oorspronkelijke prijs was €69,95 en hij was nu voor de helft van de prijs. Daaronder draagt hij een effen zwart shirtje van Hema en een skinny jeans van Zara voor €18,95.

Deze outfit heb je misschien al eerder voorbij zien komen. Dit is de bikerbroek van Zara en deze kostte €18,95. De trui is heel fijn en is van River Island. Aan de achterkant is deze wat langer. Ik geloof dat hij €21 kostte.

Ik grijp op de een of andere reden altijd terug op de Converse sneakers van M, maar Patrick wees mij erop dat hij ook nog Nike Air Max sneakers heeft. Die was ik eerlijk gezegd echt vergeten ☺️. Meteen maar even opgezocht natuurlijk en er een leuke outfit bij bedacht. De Nikes kostten €74,95 met daarop  weer onze geliefde bikerbroek haha. De sweater is van Mini Rodini en kostte rond de €40. Daaronder zit een bloesje van de Hema en deze kostte vorig jaar €9,95.

Dit waren M’s outfits deze week en ik hoop dat het volgende week wat rustiger is ?  Welke outfit vind jij het leukst? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 31 juli 2015 / 07:10

    Juist leuk, zoveel outfits! De laatste outfit vind ik het leukste, erg tof met zo’n blousje onder de trui. XO Judith