Home + M’s outfits #26

M’s outfits #26

Precies een half jaar M’s outfits! Een half jaar foto’s maken van zijn outfits en als je dan de foto’s naast elkaar bekijkt zie je dat hij ook echt groot wordt, een ander gezichtje krijgt. De afgelopen weken waren vooral heel erg rommelig. Zo zaten we in een hittegolf de laatste school “verplichtingen” weg te werken, deed ik nog even drie examens (waarvan ik er twee heb gehaald en ik wacht nog op het derde cijfer al heb ik daar geen goed gevoel over), was het werk druk en zat er hier thuis van alles tegen.

Maar goed, inmiddels is het vakantie, kan M opladen, hebben wij al iets meer rust omdat er een hoop dingen zijn afgerond en werken wij ook naar de vakantie toe.

Wat betreft M’s outfits vind ik najaarskleding (lees: lange mouwen, lange broeken, stoere hoger sneakers, bloesjes onder truien etc.) leuker dan zomerkleding. Op de één of andere manier haalt het minder op zou mijn omaatje gezegd hebben. En hoewel het afgelopen week verre van koud was, heb ik niet heel heftig gecombineerd.

Simpel, maar toch een heel stoere outfit met een vest waar ik nog steeds zo blij mee ben! Ik kocht dit vest bij River20four en deze webshop is echt de moeite waard om eens te bezoeken. Er zijn nu ook superleuke nieuwe geprinte leggings t/m maat 110! Het vest kostte ook maar €14,95! Het shirt is van HEMA en kostte €3 en de broek is van H&M en kostte €19,95. Best een redelijke budget outfit toch?

Hier wist ik het even niet zo goed en greep ik toch terug naar een outfit die altijd goed is. De skinny jeans is van Zara en kost €18,95. De longsleeve is van Tommy Hilfiger en kocht ik pas in de uitverkoop voor €17,95.

Ha, toch een bloesje tijdens een regenachtige dag! De legging is van Thief and Bandit en kocht ik voor €29,95. Het leuke van deze leggings is dat er geen één precies hetzelfde is. Het bloesje is van Zara en heb ik al een hele tijd. Ik weet niet meer wat deze heeft gekost. De sweater is ook van Zara en is vrij nieuw. Superleuk en hij kost maar €14,95! Deze foto is trouwens gemaakt bij opa en oma.

Deze trui kocht ik een tijdje terug bij WE en M heeft hem eigenlijk niet zo vaak aan terwijl hij zo leuk is. De trui kost €17,95. De bikerbroek van Zara is een all time favourite is kostte €21,95. Bodywarmer erop voor in de bakfiets en klaar is M!

M moest en zou Zusje meenemen op de foto. Zusje is zijn lievelingsknuffel (hij heeft hem al een paar jaar) en is een hij, dat je het even weet 😉 Als je hem dan zegt dat zusjes meisjes zijn en broertjes jongetjes dan zegt hij dat hij dat weet, maar Zusje is een mooiere naam. Als je hem vervolgens vraagt of hij een zusje of broertje wilt dan is zegt hij met volle overtuiging ‘nee’. Volg je het nog?

Goed, terug naar de outfit. De broek is blauw/wit gestreept ook al zie je dat op de foto niet goed. De broek is ook van Zara en kostte €18,95. Daarop de gestreepte longsleeve van Tommy Hilfiger van vorig jaar, ook deze kocht ik in de uitverkoop. Om de outfit nog meer af te maken pakte ik toch weer dat denim gilet erbij van Scotch Shrunk die ik scoorde via Marktplaats!

Dit waren M’s outfits van deze week. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *