Home + Winactie| Win een verjaardagskroon van Handmade ’n Hip!

Winactie| Win een verjaardagskroon van Handmade ’n Hip!

Oké, je kunt me voor gek verklaren of je vindt het een sterk staaltje planning, maar ik ben dus eigenlijk al bezig met de voorbereidingen voor M’s verjaardag. Even voor het beeld, M is pas in oktober jarig. Vandaag precies over drie maanden 😉

De reden daarvoor is erg simpel, als ik pas na de zomervakantie eens rond ga kijken is het begin september. De meeste bedrijven en mensen beginnen dan weer met werken en hebben een mailbox vol waar je ‘u’ tegen zegt. En als ik dan weet wat ik wil is het misschien al te kort dag.

Des te leuker was het dan ook dat ik pas werd gewezen op de nieuwe webshop Handmade ’n Hip. Moeder Franca heeft twee zoontjes en liep, net als heel veel moeders, tegen het feit aan dat ze niet teveel geld neer wilde tellen voor een shirt dat anders was en waar je niet iedereen in tegen kwam. Tijdens haar zwangerschapsverlof herontdekte ze het naaien weer en het idee om een webshop te starten was geboren! Ze kon tenslotte nu zelf de gaafste dingen maken en niet alleen haar kinderen, maar ook een heleboel anderen blij maken!

Als je in de webshop kijkt zie je meteen dat deze heel handig is opgedeeld in vier categorieën: Hip ’n Stoer, Hip ’n Eigenwijs, Hip ’n Feest en Hip ’n Dromerig. En als je niet vindt wat je zoekt kun je ook nog je eigen t-shirt bouwen, hoe leuk is dat?!

Mijn oog viel dan ook meteen op Hip ’n Feest en daar zag ik echt waanzinnige verjaardagskronen! Nu M op school zit zie ik hoe de kinderen glunderen als ze jarig zijn en van de juf een verjaardagsmuts op krijgen, dan voelen ze zich echt speciaal en nog meer jarig.

Ik mocht wat uitzoeken en koos voor de rood, wit, blauwe verjaardagskroon en kreeg er drie leeftijden bij; 5, 6 en 7. Nog een voordeel dus want welke kroon of leeftijd je ook kiest, de krijgt de twee leeftijden erna ook bij zodat je extra lang plezier hebt van de kroon!

De kronen worden dus door Franca zelf met de hand gemaakt en iedere kroon is daardoor uniek. Ben je enthousiast geworden? Mooi, want ik mag er één verjaardagskroon naar keuze weggeven!

Meedoen is heel simpel, laat in de comments hieronder weten voor wie je de kroon wilt winnen. De winactie loopt tot 1 augustus aanstaande. Daarna maak ik de winnaar bekend en gaat Franca voor je aan de slag.

Doe je mee?

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Nog meer gave prijzen winnen? Ga dan eens naar Prijzenzolder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

40 Reacties

 1. 18 juli 2015 / 07:51

  Ja! Superleuk, voor mijn oudste zoon, die ook pas in oktober 5 wordt, maar zich zeker de koning te rijk zou voelen met zo’n kroon!

 2. margriet
  18 juli 2015 / 07:59

  Oh super leuk voor mijn zoon Rick die ik september alweer 4 is.

 3. Bonnie
  18 juli 2015 / 08:29

  Wauw super creatief! Ik zou hem willen winnen voor Vince omdat hij zo een ontzettend vrolijk mannetje is een iedereen aan het lachen maakt!

 4. Monique Willems
  18 juli 2015 / 09:40

  Voor mijn dochtertje die in januari 4 wordt. Ze is ons mooie wondertekenen en we genieten iedere dag van haar. Ik ben ook al bezig met wat voorbereidingen via pinterest: thema uitzoeken, leuk afscheidskado voor kinderdagverblijf, etc. Met deze feestmaal zal ze in ieder geval stralen op haar eigen feest!

 5. 18 juli 2015 / 09:49

  Leuk! Ik zou hem voor mijn eigen zoontje willen winnen…. het duurt nog even voor hij 2 wordt, maar zo leuk! Een maand later wordt grote zus 5 dus ook zij kan er gebruik van maken.

 6. Petra
  19 juli 2015 / 16:13

  Leuk voor mijn zoontje Julian! In december word hij alweer 2. Hele stoere en leuke kroon, zou hem denk ik erg leuk staan 🙂

 7. Suzan teunissen
  20 juli 2015 / 08:40

  jaaa graag!! Ik ben zelf niet zo’n hele handige kronenknutselaar, wat soms zelfs een beteuterd gezichtje oplevert in de klas…. Als kleuterjuf zonder kroonknutselvaardigheden zou zo’n kroon van Franca uitkomst bieden! en dan weet ik zeker…. vast géén beteuterde gezichtjes meer!!

 8. Maria
  20 juli 2015 / 14:04

  Voor de verjaardag van Sterre een kroon met sterren!

 9. Jan
  20 juli 2015 / 18:12

  Kroon 1 tot 3 jongens leuk als onze kleine man 1 jaartje wordt

 10. melissa
  23 juli 2015 / 09:04

  Wat een superleuke actie zeg. Ik zou er eentje kiezen die zowel mijn dochter (nu 4) als mijn zoontje (nu 2) kan gebruiken. Toevallig houdt mijn dochter ook meer van ‘jongenskleuren’ dus dat zou vast wel goed komen 🙂

 11. evita
  24 juli 2015 / 07:02

  Wat een super leuke mutsen! Hij zou heel leuk zijn voor de kids in mijn klas. Ik geef les aan groep 1/2 op de keizerskroon in Pijnacker. Leeftijd van 4 tot 6 jaar dus dat komt goed uit! En wat zijn de ze altijd blij met een speciale muts voor hun verjaardag!

 12. Karien
  24 juli 2015 / 07:25

  Leuk?? voor een verjaardagscadeautje voor een kleuterjuf?

 13. nancy
  24 juli 2015 / 07:32

  Ja dat zou ik heel leuk vinden met de leeftijden 4,5 en 6. Na de vakantie begin ik in mijn eerste eigen kleuterklas en daardoor kan ik alle spulletjes goed gebruiken 🙂

 14. 24 juli 2015 / 07:56

  Een hoed met een 4,5,6 zou erg leuk zijn voor in onze groep 1. Hebben net een leuke taart gemaakt, met drie lagen. 1 voor de opslag van kaarsjes en wensenkaartjes, 1 voor kleine cadeaus, dan hebben we nog 1 laag over…. Een kroon, met vlaggenlijn zouden daar perfect in kunnen… Dus eigenlijk wil ik winnen voor de finishing touch van de taart voor groep 1d ☺️

 15. Miranda
  24 juli 2015 / 08:13

  Ik zou deze kroon graag voor de kinderen in mijn kleutergroep willen winnen. Het is een 1/2 combi. Een paar weken geleden zelf een vrolijke taart gemaakt met gezellige kleuren (rood blauw groen turquoise). Wat zou het leuk zijn om deze dan te winnen!!

 16. Natascha
  24 juli 2015 / 08:40

  Gaaaf! Ik heb komend jaar eindelijk mijn eigen kleuterklas. Mijn kinderen zullen het vast te gek vinden!

 17. anouk
  24 juli 2015 / 08:47

  Gaaf! Voor mijn kleuters, die zullen uit hun dak gaan als ze de hele dag zo’n mooie muts op mogen

 18. saskia
  24 juli 2015 / 08:57

  Wow, ik zou graag zo’n super kroon (rood wit blauw) willen winnen voor mijn nichtje en pete-kindje. Ze heeft al van alles meegemaakt het afgelopen jaar en heeft wat moeten tobben met haar luchtwegen, maar straks is ze jarig en mag ze een mooie prinses zijn met verjaardagskroon!

 19. ingeborg
  24 juli 2015 / 09:03

  Ik waag grag een kansje voor mijn groep 1/2.
  Volgend jaar loop ik mijn afstudeerstage bij de kleuters en zo’n kroon mag natuurlijk niet ontbreken!

  Succes met kiezen

  Ingeborg

  • ingeborg
   24 juli 2015 / 09:09

   De kleuren wil ik graag aan u overlaten
   Ik zou graag de leeftijden: 5,6,7 willen gebruiken.

 20. Anita straver
  24 juli 2015 / 09:05

  Ik ben juf in groep 1/2 op de basisschool. Wat lijkt mij het leuk om deze verjaardagsmuts voor de klas te hebben.

 21. Danielle
  24 juli 2015 / 09:08

  Voor mijn wpo stage. Zo kan ik ook wat inbrengen in de klas. En wordt ieder kind verwend met zijn/ haar verjaardag.

 22. chantal
  24 juli 2015 / 09:09

  We hebben net in juni de eerste verjaardag van ons zoontje gevierd. Hij heeft de zelfgemaakte hoed van de kinderdagverblijf lang opgehad! Volgend jaar een stoffen hoed zou nog leuker zijn! Graag met het cijfer 2, 3 en 4.

 23. Deborah
  24 juli 2015 / 09:14

  Wauw, wat een gave muts! Dit zou echt super gaaf zijn voor de kinderen uit groep 1/2. Wij maken nu zelf een muts, maar die gaat na het tracteren alweer af. Deze zouden ze vast en zeker altijd wel willen dragen en zit vast een stuk lekkerder, dan een papieren variant.

 24. Sharona
  24 juli 2015 / 09:16

  Wauw, wat leuk zeg. Ik ben een kleuterjuf en denk bijna zeker te weten dat de kinderen het prachtig zouden vinden om zo’n mooie verjaardagsmuts op te mogen zetten. Dus nu maar duimen of ik daar achter mag gaan komen… 🙂 echt heel leuk!

 25. CharlottE magnee
  24 juli 2015 / 09:36

  Beste Marisca,

  Ik zou de 5 6 en 7 jaar muts heel graag willen winnen!!
  Ik begin na de zomer namelijk voor het eerst als juf in mijn eigen kleuterklas en heb in m’n stage gezien hoe kids genieten van zo’n speciale verjaardagsmuts!
  Heel erg bedankt alvast!
  Gr. Charlotte

 26. inge welles
  24 juli 2015 / 09:52

  Zooooo gaaf voor in onze klas in het speciaal onderwijs 🙂 een verjaardag is bij ons sowieso al minder uitbundig dan in het regulier onderwijs. Dit zou wel echt een leuke aanvulling zijn!

 27. Arianne
  24 juli 2015 / 09:59

  Ik zou deze muts graag willen winnen voor de kinderen in mijn groep 2/3 combinatiegroep komend jaar! Groep 2/3 is toch wel een hele leuke, maar ook spannende combinatiegroep! Het zou dus wel geweldig zijn als we de kinderen extra aandacht kunnen geven met kun verjaardag met zo’n super mooie verjaardagskroon! Ik zou dan graag een kroon willen met de leeftijden 5, 6 & 7!

  Groetjes, Arianne

 28. Inge
  24 juli 2015 / 10:32

  Voor de kinderen in mijn kleutergroep!
  Een keer weer wat anders.
  Leuke kroon waardoor iedereen ziet dat de kleuter jarig is.

 29. Irma
  24 juli 2015 / 10:47

  Wauw, prachtig die kroon. Dat zou geweldig zijn voor mijn eigen kleuterklas. Nadat ik in mei 2012 ben gevallen van ’n stoeltje in mijn klas, de breuk in mijn voet pas na 4 maanden werd ontdekt, ik als complicatie posttraumatische dystrofie kreeg, werd me verteld dat ik nooit meer voor een kleutergroep zou kunnen staan. Na een lange weg ben ik volledig hersteld en heb ik weer een eigen kleutergroep. Deze prachtige verjaardagskroon zou de kroon op mijn werk zijn 😉

 30. Sanne
  24 juli 2015 / 11:04

  Dat zou super leuk zijn voor in mijn twee kleuterklassen, 60 kinderen die naar hun verjaardag uitkijken 🙂

 31. 24 juli 2015 / 11:09

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn groep 1-2. Onze school gaat per 1 augustus as fuseren met een andere, kleine school. Wij starten dan een ‘nieuwe’ school. Wat zou het leuk zijn on dan meteen een nieuwe verjaardagsmuts te mogen introduceren!

 32. Lonneke
  24 juli 2015 / 11:26

  Wat een geweldig leuk ding! Ideaal voor in de klas. Ik studeer 18 augustus af dus dit zou een leuk vervroegd afstudeer cadeautje zijn om volgend schooljaar de kinderen mee te verrassen. Met de leeftijden 5,6 en 7 erbij ? gelukje voor onze zoon die dan ook thuis die verjaardagen kan doorbrengen met zo’n kroon.

 33. Annelieke
  24 juli 2015 / 12:26

  Super leuk zeg!! Dit vinden mijn kleuters vast helemaal geweldig!! Ik doe graag mee!!

 34. Willianne
  24 juli 2015 / 13:34

  Oh wat leuk zeg! Ik zou ‘m gebruiken voor m’n zoontje Rick, hij hoopt in maart 3 te worden.
  Of voor de kinderen die bij mij en m’n duo in de startgroep hopen te komen, zij zijn zo trots dat ze 4 worden en naar school mogen!!! Dit zou het feestje echt compleet maken! 🙂

 35. juf Winny
  24 juli 2015 / 17:17

  Wauwwwww, ik zou wel héél graag deze verjaardagsmuts willen winnen voor mijn 25 kleuters die ik over 4 weekjes weer mag verwelkomen in groep 1-2B van “De Buut” uit Zoetermeer.

 36. roos
  24 juli 2015 / 21:42

  Wauw, wat zal het gaaf zijn om zo’n verjaardagskroon te winnen! Zou super zijn voor in mijn klas!

 37. Y. WOuters
  25 juli 2015 / 07:24

  Goedemorgen,

  Dat zou nog eens enorm mooi zijn voor mijn kleuterklas. Dit schooljaar start ik nieuw op een school & zal dan echt de show stelen met deze mooie kroon!

  Met vriendelijke groet,

  Y. Wouters

 38. Lisette
  25 juli 2015 / 10:08

  Zo die zou ik graag willen winnen voor in de klas

 39. Wendy
  25 juli 2015 / 15:13

  Wow, wat zullen mijn kleuters trots zijn als ze zo’n mooie verjaardagskroon zouden mogen dragen!