Home + M’s outfits #25

M’s outfits #25

Zo zitten we in een hittegolf en voelt zelfs lopen al als een intensieve work-out en zo regent het weer en heb ik wel weer ergens een lekkage 😉 Het weer in ons kleine landje is onvoorspelbaar, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Deze week nog even lekker nagenieten van de zomerse outfitjes van M. Wat droeg hij tijdens deze hitte? Ik heb het weleens eerder gezegd, maar ik heb niet zoveel met korte broeken en t-shirtjes. De shirtjes gaan dan nog wel, maar op de één of andere manier vind ik korte broekjes gewoon niet zo leuk staan. Lange broeken en gave sweaters kleden echt vind ik. Volg je het nog 😉

In ieder geval heb ik mijn best gedaan en ik hoop dat jij je ook weer even in dat heerlijke zomerse weer waant bij het zien van deze foto’s. Kijk mee naar een nieuwe M’s outfits!

Warm, warmer, warmst! M zuchtte ’s morgens al haha. Ik vind slippers een beetje eng om aan te trekken naar school, dus daarom zijn New Balance sneakers die ik kreeg van Omoda. Daarop een jeans short van Zara en ik heb deze eerder laten zien in de zomerse shoplog. Het shirt met de felle kleurtjes en palmboompjes is van Zara en kostte €10,95.

Wat was dit een heerlijke dag! We waren deze dag op het Netflix event in IJmuiden en zelfs  aan het water was het nog warm. M had er zin in! Hij droeg hier ook zijn New Balance sneakers, die zijn ook heerlijk als er veel gelopen moet worden. Daarop zijn broek van Retour Jeans, deze shopte ik voor de helft van de prijs en kostte nu €17,50. Het shirt is van Tommy Hilfiger en heb je al vaker gezien. Deze kocht ik ook in de uitverkoop voor €15. Het hoedje kochten we vorig jaar bij H&M. Helaas is deze afgelopen zaterdag tijdens het varen van zijn hoofd gewaaid. Patrick is er nog achteraan gesprongen in het water, maar dat mocht niet meer baten. Hij rust nu zacht op de bodem van de Reeuwijkse Plassen…

Geen echte outfitfoto, maar ik tijdens een hittegolf is zwemkleding ook belangrijk! M draagt een blauw, wit geruite zwembroek van HEMA van vorig jaar. Het leuke aan het zwembroekje zijn de knaloranje veters aan de voorkant, maar die zie je niet op de foto. M heeft een erg blanke huid, dus vind ik het belangrijk om hem en uv shirt aan te trekken. Ideaal tegen verbranden en het zit lekker. Wel nog de de armpjes en beentjes insmeren natuurlijk 😎

Je hebt veel van deze outfit al voorbij zien komen, maar ik had het ook warm 😉 de jeans is van WE en kostte €24,95. Verder is alles bekend haha.

En toen kwam de Tour de France door Gouda op 100 meter van ons huis fietsten de renners voorbij! We konden het alleen vanaf ons huis niet zien… Gelukkig wonen mijn ouders langs de route en hadden we daar een prachtig uitzicht! Het gele petje werd uitgedeeld en M vond hem wel erg cool 😉 de sneakers zijn van Converse via Omoda en kostten €54,95. De broek is van vorig jaar en is van Tommy Hilfiger. Het shirt is van Tofshirt en ik heb laatst een blog geschreven over deze nieuwe webshop. Het denim gilet is van Scotch Shrunk via Marktplaats. Ik ben nog iedere dag blij met deze aankoop!

En, wat het wat deze week? Wat vond jij van M’s outfits? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 10 juli 2015 / 11:43

    Superleuke outfits weer!! En ontzettend zonde van zijn hoedje!