Home + Moms Outfits | Nieuwe kledingmerken ontdekken

Moms Outfits | Nieuwe kledingmerken ontdekken

Tussen mijn 17e en mijn 19e ging zo’n beetje al mijn geld op aan kleding. Was mijn salaris gestort, dan rende ik meteen weer naar de stad. Echt kritisch was ik niet. Ik kocht wat hip was in plaats van goed te kijken naar wat mij staat. Veel kleding voor weinig zeg maar. Inmiddels is dat gelukkig anders. Ik kan nog steeds enorm genieten van een superleuk kledingstuk van bijvoorbeeld Zeeman of Wibra, maar ik ben inmiddels wel een stuk kritischer. Niet alleen wat betreft pasvorm, maar ook wat betreft kwaliteit en duurzaamheid. En als je veel budgetkleding koopt, maar dit ook vaak wisselt is het opeens een stuk minder budget, maar ook niet zo duurzaam. Inmiddels houd ik vast aan een aantal kledingmerken, maar dat kan ik gerust combineren met een budgetitem. Nieuwe kledingmerken ontdekken doe ik eigenlijk steeds minder vaak. Maar als ik er dan één heb gevonden waar ik enthousiast over ben, dan wil ik die graag met jullie delen!

&Co Woman

Heb je weleens gehoord van het merk Andcowoman of &Co Woman? Dit merk is vooral bekend van de mooie broeken van travel stof. Het fijne aan deze broeken is dat ze mooi aansluiten en heerlijk zitten. Het voelt als een joggingbroek, maar het ziet er prachtig uit en past bij iedere outfit; casual of netjes.

De maten van dit kledingmerk beginnen bij XS en lopen door tot XXXL. Voor ieder figuur is er wat wils en kun je passende kleding vinden. Het ontwerpproces vindt in Nederland plaats (ideaal, want zo kan men rekening houden met de Nederlandse vrouwelijke figuren haha). Ook alle samples worden in Nederland geproduceerd. Zodra de collectie klaar is voor productie vindt deze plaats binnen de Europese Unie.

Hoe valt &Co Woman kleding?

Hieronder een matentabel van &Co Woman kleding:

  • XS: borst 80-82 cm | taille 64-66 cm | heup 92-94 cm
  • S: borst 84-86 cm | taille 68-70 cm | heup 96-98 cm
  • M: borst 88-90 cm | taille 72-74 cm | heup 100-102 cm
  • L: borst 92-94 cm | taille 76-78 cm | heup 104-106 cm
  • XL: borst 96-98 | taille 80-82 cm | heup 108-110 cm
  • XXL: borst 100-102 cm | taille 84-86 cm | heup 112-114 cm
  • 3XL” borst 104-106 cm | taille 88-90 cm | heup 116-118 cm

Mijn favo items van &Co Woman

Ik koos deze items omdat ze netjes, maar toch ook casual zijn. Daarnaast kun je deze items met elkaar combineren en zijn de lichte items perfect voor dit voorjaar. Ik ben zelf niet zo van de korte broeken of jurkjes omdat ik mijn benen niet mooi vind, maar de mintgroene broek vind ik dan weer wel mooi. Toffe sneakers eronder, shirtje erop en je ziet er hartstikke leuk uit!

Kende jij &Co Woman al? Zo ja, wat vind jij fijn aan dit merk? Klets mee in de comments hieronder!

 

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *