Home + Kleding | Mijn outfits tijdens het kerstweekend

Kleding | Mijn outfits tijdens het kerstweekend

Tijd geleden dat ik een outfitpost heb geplaatst, maar ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om mijn outfits van Kerst met jullie te delen. Van een casual outfit tot een glitterjurkje. Alles kwam de afgelopen dagen voorbij. Ik moest even op zoek naar een goede spiegel, maar het is gelukt haha. Kijk je mee?

Outfits zaterdag 24 december 2022

Bij vertrek naar het hotel is dit mijn outfit. Deze hele outfit heb ik net nieuw en staat zo leuk! Ik ben blij met deze vrolijke en toch nette outfit. Ik presteer het alleen wel weer om een vlek in het satijnen shirt te veroorzaken die ik er niet meer uit krijg. Hoop dat dat thuis nog lukt…

 • Shirt: Villa
 • Vestje: J&S Millenium gekocht bij Mitch Gouda
 • broek: Free/Quent
 • Schoenen: Maruti

Omdat er een vlek in het shirt zit, trek ik wat anders aan voor het avondeten. De broek en schoenen blijven hetzelfde, maar ik verwissel de top en draag daarop een blazer. De foto is trouwens niet heel scherp en Floris maakt er ook een potje van haha.

 • Top: Vero Moda Curve
 • Blazer: M&S Mode

Outfits Eerste Kerstdag 2022

Goedemorgen! Het is vandaag Eerste Kerstdag, maar bij het ontbijt draag ik nog een wel een casual outfit.

 • Trui: Red Button
 • Broek: Free/Quent
 • Schoenen: Maruti

Tijdens de lunch wil ik wel iets nettere kleding aan, maar ik hou het nog makkelijk. Ik houd de broek nog even aan, maar verwissel weer de top met een blazer. Kleding wordt hier toch niet vies.

 • Top: Only Carmakoma
 • Blazer: M&S Mode

Zo, en nu trekken we een echte kerstoutfit uit de kast! Ik ben niet zo van de hakken dus draag gewoon deze schoenen onder dit jurkje, maar ik vind het leuk!

 • Jurkje: WE
 • Panty: HEMA
 • Schoenen: Maruti

Outfits Tweede Kerstdag 2022

Tweede Kerstdag begint met deze outfit! Al zie ik dat het shirtje niet helemaal goed zit ?.

 • Blazer: &Co Woman
  Top: Villa
 • Broek: Only Carmakoma
 • Schoenen: vorig jaar gekocht bij Schuurman Schoenen
 • Sjaal: gekocht bij Nana Groen-Wonen

Tijdens het kerstdiner draag ik dit jurkje welke ik lange tijd als jas droeg. Hij kan nu dicht en zit zelfs ruim!

 • Jurk: Only Carmakoma
 • Panty: HEMA
 • Schoenen: Maruti

Dit waren mijn outfits tijdens de kerstdagen. Niet heel bijzonder, maar toch netjes en passend bij mijn stijl. Welke outfits vond jij het leukst?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Tanja Smit
  23 maart 2023 / 09:40

  Het outfit van 24 Dec en beide outfits van tweede kerstdag vind ik persoonlijk jou het beste staan en zijn erg mooi, vooral dat je tweede kerstdag leuke larssen aan hat en geen schoenen stond erg mooi