Home + Moms Outfits | Kijkje in mijn kledingkast

Moms Outfits | Kijkje in mijn kledingkast

Toen we twee maanden geleden verhuisden heb ik al heel veel kleding weggegooid en gedoneerd aan het Leger des Heils. Toch ging er nog genoeg mee naar het nieuwe huis en toen het eenmaal in mijn kast hing, ontdekte ik een patroon: zwart, beige, streepjes en als ik heel gek doe een beetje geel en terra. Oh ja, ik draag ook het liefst lange kleding. In januari ga ik weer door mijn kast en wil ik een flink aantal nieuwe items kopen die ik goed met elkaar kan combineren. Dus minder kleding, maar wel beter te combineren zodat ik toch veel setjes kan maken. Voor het zo ver is geef ik jullie vast een kijkje in mijn kledingkast.

Nieuwe kledingkasten

In het oude huis hadden we inbouwkasten dus de eerste stap was het uitzoeken van nieuwe kledingkasten. Nu had ik sowieso teveel kleding waarvan ik veel kleding al lang niet meer had gedragen, maar er moest nog meer weg. We hebben nu minder kastruimte dan voorheen waardoor ik echt moest kiezen. Uiteindelijk bleef dit over:

In de intro zei ik het al, maar ik ben gek op zwart en beige. Wat betreft kledingstukken vind je vooral lange coltruien (jurkjes), gewone jurkjes, vesten en basic shirtjes voor onder die vesten.

En een hele stapel skinny jeans ?. Die vind ik mijzelf het mooist staan. Nu zijn de jeans echter geen probleem, maar wat ik erop draag wel. Ik wil veel mooie(re), duurzame items die ik lekker met elkaar kan mixen en matchen.

Niet geheel tevreden

Natuurlijk vind ik de meeste kledingstukken leuk, maar ik ben niet helemaal tevreden. Het is nu allemaal vrij veilig en het mag wel wat hipper, maar toch tijdloos. Lekker uitgelegd dit haha, maar de waarheid is dat ik mijn kinderen superleuk kan kleden en zelf vroeger zo’n beetje iedere week kleding voor mijzelf kocht. Toen kostte het mij geen enkele moeite, maar de laatste jaren wel. Ik vind het lastig om te bepalen wat mij écht leuk staat en verzand dan vaak in hetzelfde.

Alhoewel, ik heb vorige week een roze jas gekocht!

Favoriete kledingmerk

Mijn favoriete kledingmerk is momenteel Only Carmakoma. Het liefst zou ik daar een goed gevulde kast van hebben, maar ik wil ook verder kijken. Dus mocht je nog tips hebben wat betreft merken of kleuren die mij goed zouden staan, dan hoor ik het graag. Ik kan wel wat tips gebruiken en dan laat binnenkort nog een keer mijn kledingkast zien ?.

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *