Home + Moms Outfits | Ik spotte deze budget spijkerjasjes en een te gek shirtje van de serie “Friends”

Moms Outfits | Ik spotte deze budget spijkerjasjes en een te gek shirtje van de serie “Friends”

Afgelopen zaterdag liep ik met Floris door de stad. Ik was op zoek naar een plooirok. Het liefst met panterprint 😉 Ik heb hem gevonden bij C&A! Ik liep er naar binnen, verwachtte er niet teveel van en vond daar een te gekke outfit. Deze laat ik binnenkort zien, maar toen ik de winkel uit wilde lopen viel mijn oog op superleuke spijkerjasjes. Niet alleen in standaard blauw, maar écht heel leuk! Deze wilde ik met jullie delen dus ik maakte er foto’s van. Ook vond ik nog een heel leuk shirtje waar wij moeders denk ik nostalgische gevoelens bij zullen hebben…

Budget spijkerjasjes

Ik ben gek op spijkerjasjes. Er zijn genoeg stylisten die zullen zeggen dat een spijkerjasje echt niet meer kan, maar i don’t care. Is er überhaupt iemand die geen spijkerjasje in de kast heeft hangen? Ik dus wel, maar echt mooi zit ‘ie niet meer. Ik was net aan het bedenken wat ik op mijn nieuwe plooirok en shirtje zou dragen en dacht aan mijn spijkerjasje totdat ik deze zag. Ik had net afgerekend, was aan het piekeren over dat jasjes en liep tegen een rek aan met allerlei verschillende spijkerjasjes. Erboven hing een bordje waarop stond dat ze vanaf €19,90 te koop zijn.

Ik paste de zwarte en was meteen fan. Hij stond mooi zat lekker en ik liep er weer mee naar de kassa. Terwijl Floris en ik in de rij stonden, besloot Floris dat het wel genoeg was geweest. Hij was het zat en liet dat goed merken. Ik ben de rij maar uit gegaan anders had ik dat zwarte jasje echt mee naar huis genomen.

Toch waren deze spijkerjasjes nóg leuker!

Alle jasjes hebben hetzelfde model, maar ik vind die met de streepjes zo onwijs leuk! Deze kosten €29,90. Er is ook een lichtblauwe met witte strepen. Eigenlijk wil ik ze allebei haha.

Het shirtje van “Friends”

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Friends voor het eerst werd uitgezonden. Ik heb toevallig laatst alle seizoenen weer gezien en wat was het onwijs leuk! Ik zag dat Primark al een hele Friends collectie heeft (ook een aanrader!), maar bij C&A zag ik dit leuke Friends shirtje voor maar €9,90.

Ik denk dat ik hem binnenkort toch ga shoppen, want ik kan hem maar niet vergeten. Ik ben ook gewoon een enorme Friends fan haha.

Ik wilde jullie deze tip niet onthouden, want het zijn fijne prijsjes en de spijkerjasjes zijn ideaal met het mooie weer dat er weer aan komt.

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *