Home + Moms Outfit | Sportief!

Moms Outfit | Sportief!

Vorige week kreeg ik veel reacties, vooral op Facebook, op mijn artikel over de kleding met de strepen aan de zijkant. Vooral op de pantalons van Only. Ik had toen nog geen foto’s met deze broeken aan en daar was veel vraag naar. Logisch, maar het was eerder te warm om een beetje fatsoenlijke foto’s te maken. Niet veel later kocht ik nieuwe Reebok sneakers en Levi’s shirt (voor mannen!) en ik besloot daar een complete outfit van te maken. Ben je benieuwd?

De pantalon met streep van Only

Ik vertelde vorige week al dat deze pantalons echt heerlijk zitten! Ik heb er inmiddels 3; een blauwe, een zwarte en één met een krijtstreep. Het voelt als een joggingbroek, maar het ziet er niet zo uit en daardoor zijn dit ook prima broeken om aan te trekken naar kantoor. Een broek kost €39,99 en je koopt er twee voor €69,99. Op de foto’s draag ik de donkerblauwe.

Op de foto’s zie je het wat minder goed, maar de broek zit niet zo strak als een legging. Bovenaan zit deze wat losser en en bij de bovenbenen ook. Omdat ik brede heupen heb was ik in eerste instantie bang dat hij toch te strak zou zitten. Hij loopt smal naar beneden en je kunt de pijpen ook nog een keer omslaan.

Het Levi’s mannenshirt

Ik wilde al heel lang een Levi’s shirt, maar hier in de stad kon ik ze niet vinden. Daarom bestelde ik er één online. Ik zag dat de dames modellen strak vallen en hoewel ze leuk zijn, wilde ik graag een ruim vallend model. Daarom bestelde ik deze uit de heren collectie!

De sneakers en het spijkerjasje

De sneakers zijn ook niet en zijn van Reebok. Ik kocht ze bij Omoda en ze lopen heerlijk, zelfs zonder sokjes erin! Het spijkerjasje heb ik echt al jaren en is van Only. Er zijn periodes dat ik hem nooit aan heb en opeens trek ik hem weer aan de kast. Dit was ook weer de eerste keer sinds maanden.

Wat vinden jullie van deze outfit? Lekker casual, maar bij ons kan dit ook prima op kantoor. Laat me in de comments weten wat je ervan vindt.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *