Home + 5 x dit is het allergaafste behang voor de kinderkamer!

5 x dit is het allergaafste behang voor de kinderkamer!

Meer dan ooit ben ik bezig met ons interieur. Door de komst van Floris werd onze rommelkamer een babykamer en hierdoor hebben we heel veel spullen op moeten ruimen. Vervolgens zijn we alle ruimtes veel efficiënter in gaan delen en tot slot hebben we de woonkamer een complete make-over gegeven. Ik ben zo ontzettend blij met al onze spulletjes en het lijkt wel alsof het nu nog meer als ons huis voelt. Klinkt misschien gek wanneer je al 10 jaar in hetzelfde huis woont, maar toch voelt het zo. Ik ben echt blij als ik om mij heen kijk en mij bedenk dat al die mooie en fijne spulletjes van ons zijn. We hebben er hard voor gewerkt en nee, het is niet perse luxe, maar het is wel van ons.

Dat gevoel wil ik ook aan de jongens meegeven. Hun kamers zijn hun domein en we doen er alles aan om dat voor hun een fijne plek te laten zijn. Een plek waar ze uit kunnen rusten, zich veilig kunnen voelen en die ze gezellig vinden. Dat thuisgevoel en dat bereik je door het creëren van sfeer. Mijn advies: kies een stijl uit die past bij het karakter van je kind.

Je hoeft geen interieurstylist te zijn om er iets heel tofs van te maken. Je hebt tegenwoordig (nu klink ik oud hè als ik dat zeg haha) heel veel gave behangetjes met de tofste prints. Behang hier één muur mee en je bent serieus al een heel eind. Ik ben voor je op zoek gegaan naar het allergaafste behang en stickers voor in de kinderkamer en die vond ik hier.

# 1 | Giraf behang!

Dit printje viel mij meteen op en ik werd er vrolijk van. We zien de kleur geel steeds vaker terugkomen in het interieur en hoewel veel mensen dit een lastige kleur vinden, vind ik hem voor de kinderkamer sowieso perfect. Als je hier één wand mee doet (of een paar banen) ziet de kamer er al heel anders uit. Dit behang past perfect bij de kleuren zwart, wit en grijs en zal denk ik niet snel vervelen.

# 2 | Pixerstick sticker watermeloen

 

Met deze sticker kun je niet alleen een gladde muur beplakken, maar bijvoorbeeld ook een deur of een kastje. Je kunt dus meerdere stickers bestellen. Daarnaast is deze sticker bestand tegen vocht en vuil dus ideaal met kinderen! Superleuk voor een meisjeskamer. Ik vind de print vooral heel fris waardoor de ruimte er al snel ruimer uit ziet.

#3 | De Franse hond

Hoe leuk en origineel is dit fotobehang?! Als je echt eens iets anders wilt dan wolkjes, driehoekjes en monochrome, is dit hét behang! Stijlvol en heel makkelijk te combineren met verschillende stijlen en kleuren. En natuurlijk geschikt voor zowel jongens als meisjes.

#4 | Herfst bos

Dit behang is afwasbaar en ik houd van dit retro printje. Je ziet dit ook steeds vaker op geboortekaartjes zo kun je alles in dezelfde stijl doen 😉 Dit is een heel lief printje voor wat kleinere kindjes en ik kan mij voorstellen dat ze zich heel veilig voelen op hun kamers door de aanwezigheid van zoveel lieve diertjes. Ik ken kinderen die daar heel rustig en blij van worden.

# 5 | Huisjes in de stad

 

 

Als je houdt van Scandinavisch, tijdloos en op zoekt bent naar een print die over tig jaar nog leuk is, is dit hem! Ik denk dat je kind hier iedere keer weer iets anders in ontdekt en dat maakt het zo leuk. Daarnaast maakt dit behang de ruimte dieper en ruimer omdat je de diepte in kijkt. Ik zou deze print combineren met een felle bijkleur die je dan weer terug laat komen in de accessoires op de kinderkamer.

Ik kan nog wel uren door struinen, maar dit zijn toch echt mijn favorieten. Welke vind jij het leukst? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *