Home + Patrick en Milan hadden samen een mannenweekend!

Patrick en Milan hadden samen een mannenweekend!

Milan is 7 jaar lang enig kind geweest. 7 jaar lang heeft hij dus alle aandacht gekregen, maar sinds Floris er is moet hij die aandacht delen. Hij heeft er nog nooit over geklaagd en is enorm lief voor zijn broertje, maar we zien wel dat hij het soms lastig vindt. Wij ook weleens, want ook wij moeten wennen. Daarom opperde Patrick dat het misschien wel leuk zou zijn om samen met Milan een nachtje in een hotel te gaan slapen. Samen op mannenweekend en alleen maar leuke dingen doen. Milan was razend enthousiast en afgelopen weekend was het zo ver.

Volop aandacht en gezelligheid

Patrick zocht naar een hotel met een zwembad, omdat ze dan in het hotel ook wat te doen zouden hebben. Uiteindelijk vond hij een hotel met een zwembad én een bowlingbaan. Milan vindt bowlen fantastisch dus die keuze was snel gemaakt. Dit hotel was redelijk goed geprijsd en ze kregen voor die prijs ook een luxe kamer met een bubbelbad.

Hun programma was uiteindelijk als volgt;

Zaterdag

 • 14.00 uur: inchecken in het hotel
 • 15.00 uur: naar de stad. Ze namen tompouces mee om op te eten op de hotelkamer 😉
 • 17.00 uur: naar de MacDonalds! Wij komen er eigenlijk nooit en nu had Milan dan eindelijk zijn Happy Meal te pakken!
 • 19.00 tot 20.00 uur: bowlen. Dit had Pat van tevoren gereserveerd. Bittergarnituurtje erbij en Milan heeft een top avond 🙂
 • 20.15 uur: terug in de hotelkamer en Milan ging in het bubbelbad. Daarna ging hij naar bed en ging Pat nog even in bad.

Zondag

 • 7.30 uur:  ontbijtbuffet
 • 8.30 uur: zwemmen in het zwembad van het hotel
 • 10.00 uur: douchen en daarna de koffer weer pakken en richting huis.

Het was een weekend waarin ze dingen deden die ze allebei fantastisch vinden en naast dit alles was er genoeg ruimte om te kletsen, een kussengevecht te houden en op het bed te springen.

Hoe vond Milan het?

In één woord geweldig! Sterker nog, ze willen dit ieder jaar gaan doen. Even alle aandacht voor elkaar, geen kleine broertjes, zeurende moeders en dingen die moeten. Ook Pat vond het voor herhaling vatbaar en heel waardevol. Dit zijn de dingen die kinderen later onthouden en misschien ook wel met hun eigen kinderen gaan doen. Dat zou toch fantastisch zijn? En als Floris oud genoeg is krijgt hij uiteraard ook zijn eigen mannenweekend.

Wat vinden jullie van dit idee? Zouden jullie mannen dit ook wel zien zitten? Laat het me weten in de comments hieronder!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Sandra
  7 juni 2018 / 07:34

  Hier ook 1 met vijf jaar verschil, en doen regelmatig een uitstapje alleen met hem. A heeft jaarlijkse met vrienden en hub zoons een mannenweekeind. Oa ze kamperen in het bos met kampvuur enz. Het leukste wat we gedaan hebben met hem is toen luuk 3,5 maand was met Thijs alleen naar Disneyland en daar hoor ik hem na vier nog over

 2. Elziena
  7 juni 2018 / 08:48

  Hoi hoi, ik ga binnenkort met m’n dochter (8jaar) een weekend in een pipowagen doorbrengen. Zij weet nog van niks en ik vind het nu al helemaal leuk!! Mijn vriend gaat binnenkort met onze oudeste zoon (10jaar) ook naar een hotel en ik met de jongste (5jaar) naar monkey town. Alleen samen met mama en dan patat eten ?

 3. Christine
  7 juni 2018 / 11:38

  Het plezier springt er vanaf, wat moet dat genieten zijn geweest voor de mannen!
  Hier is het leeftijdsverschil als alles goed gaat straks 3,5jaar en even date-momentjes met m’n oudste inplannen lijkt me straks een heerlijke manier om de band te verstevigen!

  Beetje offtopic maar omdat jij er eerder over geblogd hebt hier nog een nieuwtje..
  Heel bijzonder: mijn man hoopt straks een dag ouderschapsverlof op te gaan nemen en zo ook meer van de kids mee te gaan krijgen..!! Bij zijn vorige werkgever was dat zeer ongebruikelijk en werkten alle vaders fulltime omdat het anders slecht voor je carrière zou zijn, zijn nieuwe werkgever maakt daar gelukkig ruimte voor en denkt daar carrière-technisch gelukkig heel anders over.
  In eerste instantie zaten we met onze handen in het haar vanwege de kinderopvang die voor de baby op dinsdag pas plek heeft medio 2020! En ik ben juist zo blij met dit kinderdagverblijf waardoor we ook eigenlijk niet naar een andere wilden overstappen.. de dinsdag is echter zeer geliefd bij parttimers waardoor er dus zo’n lange wachtlijst op het kdv is.. Op mijn werk zijn alle medewerkers, fulltime en parttime, op dinsdag aan het werk zodat er dan gezamenlijke activiteiten en vergaderingen gepland kunnen worden. Dus ik moet wel de dinsdag blijven werken, maar nu kan mijn man dat gat mooi gaan vullen! Financieel gaan we er gelukkig nauwelijks op achteruit, dus de beslissing was gauw gemaakt.. benieuwd hoe hij straks z’n papa-dag gaat ervaren!