Home + Dit zoek ik in een nieuwe telefoon

Dit zoek ik in een nieuwe telefoon

Binnenkort mag ik een nieuwe telefoon uitzoeken en ik ben al aan het kijken naar verschillende toestellen. Helemaal nu er zulke mooie nieuwe toestellen op de markt komen zoals de Samsung Galaxy S9. Dit keer weet ik namelijk echt niet welk toestel ik wil. Voorheen wist ik het altijd precies. Ik ging met een doel voor ogen naar de winkel. Liet mij adviseren over een nieuw abonnement en nam mijn toestel mee naar huis. Het toestel is dus nog onduidelijk, maar ik weet wel welke eigenschappen ik zoek in mijn nieuwe telefoon. Ik moet er tenslotte wel weer twee jaar mee doen.

Een mega goede camera

Met stip op nummer 1; een super goede camera. Toen ik 2 jaar geleden een nieuw toestel uit mocht zoeken wilde ik perse weer een iPhone. De jongen in de winkel vroeg mij hoe belangrijk een goede camera voor mij was. Nou, als blogger én moeder héél belangrijk! De jongen moest toen lachen en zei ‘Maar waarom wil je dan een iPhone?’. Zo, dat was wel even een eye-opener. Ik ging dus ook niet met een iPhone naar huis, maar met een LG G5.

Wat betreft de camera, dat klopte wel. Ik heb daarvoor een Samsung Galaxy gehad en die camera was veel beter en scherper. Misschien is de nieuwe Samsung Galaxy S9 wel wat voor mij?

Ik heb zelf al jaren een abonnement bij T-mobile, daar verandert niet zoveel aan. Wel het toestel dus 😉

Veel geheugen

Niets is zo vervelend als wanneer je een foto wilt nemen, dit niet kan omdat het geheugen van je telefoon bijna vol zit. Ik had dat met het toestel hiervoor en dat frustreerde enorm. Ik maak heel veel foto’s, maar heb ook veel apps op mijn telefoon staan. Die wil ik wel gewoon kunnen gebruiken.

Er moeten hoesjes voor te kopen zijn in de winkel

Met mijn huidige LG mis ik dit enorm. Ik wil weer gewoon een hoesje kunnen kopen in de winkel zonder daar teveel voor te moeten betalen. En de LG komt gewoon minder vaak voor. En laten we eerlijk zijn, als moeder heb je gewoon een hoesje nodig. Voor je het weet heeft je kind je telefoon te pakken.

Een lange batterijduur

Afgelopen december strandde ik door de sneeuw met de trein en in no time lag het hele land plat. Daar stond ik dan op station Woerden. Ik kon geen kant op en de batterij van mijn telefoon was ook bijna leeg. Ik kon hem toen opladen bij een döner kebab zaak, maar ideaal was het niet. Een langere batterijduur is dus echt een must!

Conclusie

Als ik dit zo zie staan en hierop zoek kom ik op één ontzettend mooie telefoon uit; de Samsung Galaxy S9. Deze heeft al deze eigenschappen, ik heb eerder een Samsung gehad dus ik weet dat het een goede telefoon is en de camera was toen al goed. Laat staan deze vernieuwde camera! De Samsung Galaxy S9 heeft een 12 megapixel achtercamera en een 8 megapixel voorcamera. Verder heeft het toestel 3000 mAh batterijcapaciteit en daar moet ik zeker wel een lange dag mee vooruit kunnen. Dit ben ik nog niet tegen gekomen bij andere telefoons. Ook wanneer ik die dag veel foto’s maak en doorstuur via Whatsapp. Ik merk namelijk dat mijn huidige toestel daar heel snel op leeg loopt.

Wil je weten wat de Samsung Galaxy S9 nog meer te beiden heeft? Bekijk dan even alle specificaties. Nu nog even wachten tot begin mei, dan mag ik mijn abonnement verlengen. Patrick baalt, want die had hem heel graag gewild, maar heeft een aantal maanden geleden al zijn abonnement verlengd. Hij koos ook een Samsung, eigenlijk altijd, dus stiekem heb ik mijn keuze al gemaakt.

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *