Home + Moeders, dit zijn de zonnebrillen trends van 2019!

Moeders, dit zijn de zonnebrillen trends van 2019!

Nog een paar weken en dan gaat de zomer echt van start. Heel erg warm is het tot nu toe nog niet geweest, maar we hebben wel mooie dagen gehad en mijn zonnebril en ik zijn nu al onafscheidelijk. Niet alleen vanwege de zon, maar het helpt ook wanneer je last hebt van hooikoorts. Afgelopen week mocht Milan een nieuwe zonnebril uitzoeken en ik hem mijn moeder pas getrakteerd op een mooie zonnebril van Tommy Hilfiger. Ik vond het leuk om alle nieuwe montuurtjes te zien en dat bracht mij op het idee voor dit artikel. De zonnebrillen trends van deze zomer voor hippe moeders die een een goede zonnebril soms ook nodig hebben om wallen weg te werken 😉

Bijzondere montuurtjes

Je moet het maar durven, maar we zien deze zomer veel bijzondere muntuurtjes. Monturen die je op het eerste misschien een beetje gek vindt, maar die juist heel erg opvallen door de mooie vormen. Ik houd er wel van!

Gekleurde glazen

Voor Milan hebben we een zonnebril gekocht met gekleurde glazen (ook een Ray-Ban), maar voor volwassenen zien we deze trend ook terug. Er zijn verschillende modellen; zo is de bovenste een heel stuk stoerder. Ik weet niet of ik daar snel voor zou kiezen. Persoonlijk vind ik die leuker voor mannen, maar als je stijl normaal gesproken ook al stoer is, past deze natuurlijk perfect! De onderste vind ik wat vrouwelijker. Komt niet alleen door de roze glazen, maar ook door de vorm van het montuur.

Grote zonnebrillen

Ik ben gek op grote zonnebrillen! Het verbergt wallen en als je je niet zo fit voelt, zie je daar ook niets van door die grote bril 😉 Misschien dat ik ze daarom wel zo fijn vind haha.

Ronde zonnebrillen

Een ronde bril staat mij niet zo goed, maar wat zijn ze leuk! Ik vind het stiekem heel erg jammer dat ik ze niet zo goed kan hebben, want dit zijn toch te gekke brillen? Ook een trend die weer helemaal terug is!

Futuristische brillen

Dit zijn de meest bijzondere brillen die ik tijdens mijn zoektocht vond! Futuristische brillen hebben iets wat andere brillen niet hebben. Eigenlijk zijn dit de brillen die je niet onder één categorie kunt scharen. Ik moet zeggen dat ik ze allebei heel erg tof vind, maar of ik het zou durven…

Altijd goed; de pilotenbril

Last, but not least de pilotenbril. Deze bril is volgens mij tijdloos en is altijd goed. Ik ken ook niemand waar deze bril niet bij staat. Daarnaast past deze bril bij iedere outfit en zitten ze ook nog eens heel lekker, want ze zijn heel licht. Deze brillen zijn veilig haha en ik ben fan!

Dit zijn de trends die ik heb gespot tijdens mijn online zoektocht en in de winkels toen ik er was met Milan en mijn moeder. Er zijn nog wel meer bijzondere trends te vinden. Op Fashionchick spotte ik nog wat andere trends.
Wat vind je van deze zonnebrillen? Zit er eentje bij die jij ook zou kiezen of helemaal niet? Laat het me weten in de comments hieronder.
Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *