Home + Minions invasie bij Zeeman

Minions invasie bij Zeeman

Vorige week plaatste ik een blog over wat er hier in huis echt niet in komt. Ik stond ervan versteld dat deze blog in ‘no time’ zoveel lezers trok en de bezoekersaantallen zo’n vlucht namen. Een van de dingen die ik daar noemde waren Disney printjes. En als ik heel eerlijk ben heb ik dat met meer van die hysterische printjes.

En toen kwamen de Minions weer terug!

In zo’n beetje iedere winkel kom je ze wel tegen. Een bekende supermarkt geeft ze weg en bij Zeeman is er deze week ook een grote collectie waar je je Minion hart op kunt halen.

En nee, ik ga niet opeens dwepen met zomerhemdjes met Minion print, want dat dit nog steeds niet mijn ding, maar voor een paar dingen maak ik wel een uitzondering. Want als ik heel eerlijk ben, vind ik de Minions wel heel erg grappig.

Ik kan niet helemaal goed vinden of ze deze boxers ook hebben voor kleinere jongetjes, maar deze vind ik wel grappig. Deze kosten in ieder geval €2,99 pr stuk

Deze korte pyjama vind ik echt heel leuk! Niet te hysterisch en best hip! Heerlijk voor die warme dagen, wanneer het op de slaapkamer van de kinderen echt niet is uit te houden. Deze kost €6,99.

Dit is leuk voor de zomervakantie wanneer het regent (daar gaan we natuurlijk niet van uit, maar een slimme meid…). Deze set is trouwens ook erg leuk om cadeau te geven. Een uitgebreide set voor maar €4,99!

En op de dagen dat het niet regent (alle zes de weken natuurlijk haha) komen deze twee van pas! Deze gaan de kids wel vermaken in en om het zwembad. Voor de zwemband betaal je €1,99 en voor de strandbal betaal je €1,79. Daar kun je die Minions niet voor laten liggen toch?

Zeeman verkoopt overigens ook de dvd’s, onesies, badcapes etc. Dit waren echter mijn favorieten.

Wat vindt jij eigenlijk van deze figuurtjes? Ik ben heel benieuwd! Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 8 juni 2015 / 10:59

    Volgens mij is het gewoon onmogelijk om minions niet leuk te vinden. ik ben in elk geval nog nooit iemand tegengekomen die een hekel had aan minions 😉

  2. 8 juni 2015 / 13:56

    Minions zijn echt geweldig, maar ik kan al deze merchandise soms wel beu raken. Net als van Frozen en One Direction.

  3. 9 juni 2015 / 12:30

    Ik heb niet zoveel met de minions, maar zag er wel een leuke onesie van hangen bij de Zeeman. En ik houd niet eens van onesies!