Home + Nieuwe Netflix verslaving: Between!

Nieuwe Netflix verslaving: Between!

Na Unbreakable Kimmy Schmidt en de heerlijke seizoenen Gossip Girl (ik mis Chuck Bass nog steeds!)  was ik toe aan een nieuwe serie. Modern Family volg ik ook nog steeds, maar ik wilde iets spannends. En toen ik van de week weer zocht, zag ik een nieuwe Netflix only serie: Between!

Degenen die mij goed kennen weten hoe gefrustreerd ik vorig jaar was na de cliffhanger van Under the Dome. Hier moeten we nog een paar maandjes op wachten, maar deze serie doet mij wel denken hieraan.

Between gaat over de inwoners van het kleine plaatsje Pretty Lake.  Je maakt meteen al kennis met personages en hun families en je hebt al redelijk snel door wie wie is en hoe de verhoudingen zijn. In de eerste aflevering wordt al duidelijk dat het plaatsje getroffen wordt door een mysterieus virus. Dat virus doodt iedereen die ouder is dan 21 binnen enkele seconden.

En dan blijven er inderdaad alleen kinderen en jong volwassenen over. En een heleboel lijken, dat ook 😉

De regering grijpt snel in en om Pretty Lake komt een hek te staan wat bewaakt wordt door het leger. Niemand kan erin of uit en iedereen wordt in quarantaine geplaatst. Hoe het verder gaat is afwachten, want ik heb pas de eerste twee afleveringen gezien. En dat kan kloppen, want de serie is echt nieuw en iedere week komt er een nieuwe aflevering online.

Netfilx only, between, serie, review, blog, mamablogger, mama blogger

Ik heb dus een nieuwe serie gevonden en met de zomerprogrammering in zicht is dat heel fijn! Dan is Netflix sowieso heel fijn, want die drie maanden duren lang hoor als er echt niets leuks is op tv ☺️

Dus Between it is! Kende jij de serie al? Zo ja, wat vind je ervan? Plaat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 8 juni 2015 / 11:06

    Ik had er wel over gehoord, maar ik wacht even tot er wat meer afleveringen online staan, want ik hou niet van wachten 😉

  2. Between
    20 februari 2017 / 16:19

    Ik heb de serie between net uitgekeken maar er staan voor de rest geen andere afleveringen op na aflevering 6 van seizoen 2. Er moeten er nog wel meer komen anders is het wel een heel raar einde?. Weet iemand wanneer er nieuwe afleveringen komen?