Home + Freek Vonk dierenplaatjes bij de AH!

Freek Vonk dierenplaatjes bij de AH!

De Appie is een meester in het bedenken van leuke acties voor kinderen. Ik ben er tenminste nog geen één tegengekomen die ik niet leuk vond. De moestuintjes waren als laatste aan de beurt en nu is het tijd voor de dierenplaatjes van Freek Vonk.

Ik vind het wel een uitkomst, want hier hoef ik niets voor in elkaar te zetten, te kweken of iets anders, maar hier kunnen we gewoon old school plaatjes plakken. En dat is ook weleens fijn 😉

Freek Vonk kennen we natuurlijk van de televisie en de kinderen steken er echt heel veel van op. Het is dan ook best wel cool zo’n slang om je nek.

Eigenlijk is deze actie heel simpel. Bij iedere €10 aan boodschappen krijg je een setje van vier dierenplaatjes. In totaal kun je er 160 sparen. De actie duurt drie weken begreep ik van een medewerker van de Albert Heijn, dus misschien moet je nog even aan opa en oma vragen of zij mee willen sparen.

Deze 160 plaatjes zijn onderverdeeld in verschillende landen en per land kun je dan de meest bijzondere dieren sparen. Deze plak je in het verzamelalbum. Deze is los te koop voor €0,50, maar je kunt hem ook gratis krijgen bij een aanbieding.

Verder is het verzamelalbum echt heel leuk. Er staan heel veel leuke weetjes in maar de kinderen kunnen ook woordjes leren in de verschillende talen.

 

Kortom, de dierenplaatjes zijn weer een schot in de roos van Albert Heijn en voor M is het vooral de sport om de plaatjes bij elkaar te sparen. En onze kinderen? Die zijn de komende tijd weer zoet 😉

Wat vindt jij van deze actie? Laat het me weten in de comments hieronder…

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. 9 juni 2015 / 11:52

  Ik vind het een leuke actie. In mijn tas zitten een aantal van deze plaatjes. Die moet ik nog aan mijn kinderen geven.

 2. zoovenir
  10 juni 2015 / 23:50

  Inderdaad weer een mooie actie.
  tip voor een volgende plaatjesalbum Boswachter Arjan Postma en de Nederlandse natuur.

 3. dianne
  16 juni 2015 / 10:04

  Ik vind het heel leuk hoor, maar eigenlijk te kort. Ik heb 3 zoons en alledrie vinden ze het leuk. Hoe moet ik in 4 weken tijd 480 plaatjes bij elkaar sparen? Dat zijn er 120 in de week… had wel een paar weken langer mogen duren!

  • Houtman
   23 juni 2015 / 10:52

   Wil je helpen met je dubbelen voor je zoon!

   • 28 juni 2015 / 21:02

    Hoi, dat is superlief! Ik heb ze inmiddels al wel bijna allemaal en de overige komen mijn kant al op 🙂 Maar bedankt voor het aanbod!

    • Madelon Michel
     5 juli 2015 / 01:00

     Helaas, de spaaractie voor plaatjes van het Freek-album is nu voorbij. Van de 160 heb ik er 56 niet. Wel heb ik 71 dubbele. Helaas heb ik op mijn leeftijd geen vriendjes meer op school met wie ik kan ruilen. (Ik ben 76). Dus als iemand belangstelling heeft voor ruiling hoor ik het graag

  • natelie
   7 juli 2015 / 14:18

   Ik heb meerdere mappen vol aan plaatjes heb alleen de map niet verkoop een compleete map aan kaartjes voor 7,50 geld is voor de kinders hun spaarpot

 4. J.oosterbaan
  21 juli 2015 / 21:47

  ik mis een plaatje nummer 160 voor mijn kleinzoon Seth . Hij is helemaal dol op Freek en kijkt altijd naar zijn programma.
  Wie kan mij helpen?