Home + Mini shoplog Wibra | En waarom is het vakjesbord van Wibra zo’n musthave?

Mini shoplog Wibra | En waarom is het vakjesbord van Wibra zo’n musthave?

Nee, dit is geen samenwerking met Wibra, maar ik wilde graag de leuke dingetjes die ik er heb gespot en heb gekocht met jullie delen. Wat hebben ze toch veel leuke dingen! En wat is dat toch met het vakjesbord waar inmiddels een hele run op is ontstaan en die iedere keer in no time is uitverkocht? Ik vertel je alles over dit vakjesbord en laat je zien wat ik heb gekocht. Tip: ik zou alvast wat inslaan voor de traktaties en juffencadeautjes voor het nieuwe schooljaar 😉

Het vakjesbord

Je hebt hem misschien wel voorbij zien komen op Instagram: het vakjesbord. Een simpel bord met diverse vakjes en op het eerste gezicht zou je helemaal niet verwachten dat deze de winkels uitvliegen. Het blijken echter ideale borden te zijn die door veel ouders worden gebruikt als ‘monkey platter’. Dit is een bord waar je in ieder vakje iets lekkers doet. Vaak is dit een mix van gezonde snacks met wat ongezondere snacks. Het voordeel hiervan is dat kinderen het zo leuk vinden dat ze ook vaak de gezonde snacks pakken. Ik kocht een blauw bord (andere leuke kleuren waren toen al uitverkocht) en ook hier in huis is het een hit. Ik vulde hem laatst ook toen er kinderen kwamen spelen, een aanrader! Kon Milan samen met zijn vriendjes chillen met wat lekkers in de tuin 😉

Er zijn twee varianten van deze borden: deze zonder deksel (€1,79) en eentje met deksel. Die laatste wilde ik ook graag, omdat deze handig is als we een dagje weggaan. Deze was echter telkens uitverkocht waardoor ik iedere keer misgreep. Afgelopen week lag er nog één die ik heb meegenomen. Deze kost €1,99.

Macramé wandhanger

Hoe leuk is deze macramé wandhanger? Hij kostte eerst €9,99, daar ging vervolgens 50% korting vanaf en bij de kassa bleek dat ik maar €3,50 hoefde te betalen! Ze hebben hem ook in een crème kleur. Ik heb deze buiten gehangen boven onze nieuwe eettafel. Dit is het laatste hoekje in de tuin wat nog aangepakt moest worden. Het wordt steeds gezelliger zo.

Spullen voor een juffen cadeautje

Is het raar dat ik heel erg gelukkig word van dit soort spulletjes? Ik zag de markers en de ‘sticky notes’ (€0,50 per drie blokjes) op het Instagram account van ‘Budget kids tips’ en besloot deze meteen in te slaan voor Milans traktatie in oktober. Ik wil de notitieblokjes (€0,89 per twee blokjes) wat aanpassen, er twee gekleurde blokjes sticky notes bij doen en het afmaken met één of twee markers (€1,- per 4 stuks). Chocolaatje erin en het zakje dichtplakken met één van deze leuke stickers (€0,69 per vel) en klaar ben je.  Ik laat het eindresultaat tegen die tijd wel zien. In ieder geval heb je met deze spulletjes altijd een leuk cadeautje in huis.

Kinderkoffers

Op vakantie of een weekendje weg? Onze jongens hebben beiden een eigen koffer en dat is ideaal. Al is het alleen maar om speelgoed in mee te nemen. Deze koffers kochten een tientje en je krijgt er een bijpassend nekkussentje bij. Ik vind ze echt heel erg leuk!

Superleuke wasco krijtjes

Ook deze krijtjes zijn heel erg leuk bij een traktatie en/of cadeautje. Er zijn drie verschillende varianten: unicornis, dieren en dino’s. In ieder doosje zitten zes krijtjes die je afzonder van elkaar in kunt pakken. Ik zag wel dat de doosjes heel erg hard gaan. Per doosje betaal je €1,49.

Ik ga steeds vaker naar Wibra voor dit soort fijne en leuke spulletjes en ga er bijna nooit met lege handen naar huis.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. loes vdk
  18 juli 2020 / 12:34

  leuke tips weer!
  ik vind de Wibra ook super én betaalbaar.
  ga zeker kijken want de krijtjes zijn een leuk kadootje voor mijn neefje.

 2. 20 juli 2020 / 08:33

  Ik baal soms zo dat we hier geen Wibra hebben! Haha ze hebben soms echt te leuke spulletjes.

  • 20 juli 2020 / 18:24

   Dat is inderdaad balen, want ze hebben er steeds leukere dingen inderdaad. Is er wel eentje nog een beetje in de buurt?