Home + Kids Fashion | Het nieuwe magazine van Z8 (winter ’20) is uit!

Kids Fashion | Het nieuwe magazine van Z8 (winter ’20) is uit!

Yes, het nieuwe magazine van Z8 is uit! Z8 is één van de weinige kledingmerken waarvan ik uitkijk naar de nieuwe collectie. Ik koop lang niet alles (hooguit een paar items), maar ik vind het merk leuk om te volgen en vind de kleding kleurrijk, iets wat zeker niet vaak het geval is bij jongenskleding. Ook zit er een aantal klassiekers in de collectie, waaronder broek Dean en blouse Baas, die toch iedere keer weer anders zijn. Hoewel we midden in de zomervakantie zitten, is het nieuwe magazine uit en ik laat alvast wat zien.

Zodra je de voorkant van het magazine ziet, zie je het eigenlijk al: geen felle kleuren, niet te drukke prints, maar ‘back to nature’ met rustige aardetinten. Nu kan ik die rustige bruintinten steeds meer waarderen dus ik word zelf heel erg blij van deze nieuwe collectie. Tenminste, dat was mijn eerste indruk. Is dat bij de rest van het magazine ook het geval?

Geen tijgers en hondjes: een andere collectie dan normaal

Geen tijgers en hondjes, maar rustige kleuren en teksten. Ik moet zeggen dat ik dat voor de verandering wel heel erg fijn vindt. Toch mooie kleuren, maar minder uitbundig.

Voor de meiden is dat overigens niet anders dus nu kun je broertjes en zusjes met elkaar matchen 😉.

Voorkeur voor deze kleuren

Maar mijn voorkeur gaat echter wel uit naar deze onderste twee pagina’s met terracotta tinten. Ik vind vooral het trainingsjasje (Deniz) fantastisch! Het is een prachtige en verrassende kleur voor Z8 en toch fris en licht genoeg voor de winter. Ik denk dat deze kleur ook heel mooi zal staan bij Floris. Zodra de nieuwe collectie uit is, zal dit vest sowieso mee naar huis gaan vermoed ik ☺️.

Mijn favoriete combinatie met deze terracotta kleur is blauw en hoe gaaf zijn vest Oliver en trui Dennis? Zeker in combinatie met broek Dean.

Het is denk ik wel duidelijk; ik word weer heel erg blij van het magazine van Z8 en misschien nu nog wel meer dan de vorige keren. De kleuren zijn supergoed te combineren en passen in een trend die we nu veel zien waardoor de items ook goed matchen met andere merken en kleuren.

Wat opvalt is dat de collectie wel anders is dan dat we misschien gewend zijn van Z8, maar dat maakt het voor mij alleen maar nóg leuker om het merk te volgen en er over te schrijven.

Heb jij het nieuwe magazine van Z8 al bekeken? Zo ja, wat vind je ervan? Ben je net zo enthousiast als ik, of deel je die mening totaal niet? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments hieronder. Heb je het magazine nog niet gezien, je kunt hem hier op je gemak doorbladeren.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties

 1. Christine
  19 juli 2020 / 19:19

  Ingetogen is het zeker qua dessins. Ik zie er ook al heel leuke jurken tussen zitten!!
  Wat ik alleen écht niet snap is die heftige make-up bij de meiden..
  Dat er een soort Pocohontaslook is gecreëerd is één, maar dat ze de ogen zó donker hebben aangezet terwijl deze kindmodellen nog geen tieners zijn volgens mij.. dat vind ik dan weer totaal niet passen bij het ingetogen beeld dat je probeert neer te zetten (of is het daardoor juist als tegenhanger bedoeld??), maar ik vind het ook überhaupt niet bij Z8 passen.. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet denken qua magazine, je leest het al: voor mij is de make-up veel te afleidend. Maar misschien ben ik de enige die daarover valt.. Kijk ik puur naar de kleding dan ga ik zeker slagen dit seizoen!!

  • 20 juli 2020 / 18:26

   Ik heb even gekeken naar de meiden, omdat ik vooral gefocust ben op de jongenskleding, maar je hebt wel gelijk. Toch zou het mij denk ik niet zoveel afleiden en kan het inderdaad als tegenhanger bedoeld zijn. De kleding is ook voor de meiden heel erg leuk, dat dan weer wel 😉