Home + Mama’s Musthaves | minimalistische oorbellen mixen en matchen

Mama’s Musthaves | minimalistische oorbellen mixen en matchen

Een paar dagen geleden zag ik op tv dat grote statement oorbellen dé trend zijn momenteel. Hoewel ik vroeger wel vaak grote oorbellen droeg, vind ik dat nu niet meer bij mij passen en een beetje teveel van het goede. Ik word gelukkig van kleine, gouden oorbelletjes. Van ringetjes tot knopjes en leuke oorstekers, ik vind ze allemaal even leuk! Ik mocht mijzelf er een paar cadeau doen en dit zijn ze geworden!

Isabel Bernard

We stappen in de wereld van Isabel Bernard dat zich afspeelt in Parijs. Ze is een onafhankelijke vrouw, vindt de schoonheid in de eenvoud van dingen en geniet volop van het leven. Een levensstijl die we wellicht allemaal wel zouden willen. Een leven dat we misschien ook wel leiden voor een groot deel. We stemmen onze kleding vaak af op de manier hoe we ons voelen en wat we uit willen stralen. Waarom doen we dat dan ook niet met onze sieraden? Isabel Bernard staat voor een onafhankelijke lifestyle waarin een gevoel van luxe centraal staat. De gouden sieraden zijn allen gemaakt van 14 karaat goud.

De gelijknamige sieradencollectie is gebaseerd op Isabel’s favoriete plekken in haar woonplaats in Parijs: Rivoli, Monceau en Le Marais.

Mix & Match

Een paar weken terug heb ik een tweede oorbelgaatje laten schieten. Een klein goud knopje die er voorlopig wel in moet blijven zitten, maar ik ben er al ontzettend blij mee. Ik kan die gouden knopjes natuurlijk al heel leuk combineren met andere gouden oorbelletjes. Ik kan er dus al op los mixen en matchen!

Ik mocht mijzelf drie paar oorbellen cadeau doen en koos als eerste voor kleine, gouden oorstekers met een staafje. Ze zijn heel erg klein, maar als je ze draagt vallen ze toch op.

Van zilver naar minimalistisch goud

Vroeger droeg ik overigens bijna alleen maar zilver of zilverkleurige sieraden. Ik vond goud destijds een beetje oubollig, maar daar ben ik helemaal op terug gekomen. Ik vind het mooi, sjiek, subtiel en passend bij iedere gelegenheid. Droeg ik vroeger grote, zilverkleurige creolen, nu koos ik voor minimalistische gouden (14 karaat goud) exemplaren.

Deze gouden creolen zijn klein en eenvoudig, maar juist daarom zijn ze zo mooi. Ook deze zijn gemaakt van 14 karaat goud en het voordeel van deze eenvoudige ringetjes is dat ze heel gemakkelijk te combineren zijn met andere oorbellen. Zo stel je heel eenvoudig je eigen “earparty” samen.

Tip: als je je haar in een rommelige knot en haarband draagt, is je haar uit je gezicht en vallen je oorbellen nog meer op.

Tot slot koos ik weer een paar gouden creolen, maar dit keer met een hartje eraan. Iets romantischer, maar nog steeds passend bij alle andere gouden oorbellen die ik heb.

Isabel Bernard

Ik shopte deze oorbellen in de webshop van Isabel Bernard. Als je gouden sieraden dames zoekt, weet ik zeker dat je er heel blij van wordt. Als je, net als ik, namelijk houd van minimalistische sieraden die je constant met elkaar kunt blijven mixen en matchen, is deze webshop een absolute aanrader. Je shopt er misschien niet de goedkoopste sieraden, maar echt goud is ook niet goedkoop en je shopt er wel goede, tijdloze sieraden waar je over heel wat jaren nog steeds veel plezier van hebt.

In de webshop vind je niet alleen maar oorbellen, maar ook andere sieraden zoals kettinkjes en ringen. Al deze sieraden zijn minimalistisch dus je kunt ook setjes maken. En waar je uiteindelijk ook voor kiest, alles past perfect bij elkaar!

Ik ben fan!

En het mooiste van alles? Deze oorbellen passen perfect bij de ring die ik kreeg van Patrick toen we 10 jaar getrouwd waren ?

Welke van de oorbellen vind jij het leukst? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    17 juli 2020 / 14:07

    Zo’n staafje heb ik ook, leuk! Nét even wat anders.. en de prijs valt mij reuze mee!
    Hier vond ik vroeger goud ook vreselijk, nu merk ik dat ik het zelfs in m’n interieur steeds vaker durf te gebruiken.. qua sieraden komt het goud er al wat vaker tussen, zilver en roségoud blijven echter het meest favoriet. Ik denk wel dat je gelijk hebt dat deze investering in tijdloze, gemakkelijk combineerbare items eentje is die je gewoon af en toe moet doen..