Home + Mini Shoplog | Kleertjes en een te gek autokleed van Zeeman

Mini Shoplog | Kleertjes en een te gek autokleed van Zeeman

Vorige week liep ik weer eens naar binnen bij de Zeeman en ik vond er verrassend leuke kleertjes voor Floris! Ik nam ze mee naar huis en het outfitje staat echt heel erg leuk! Ook vond ik er een heel hip autokleed met drie kleine autootjes. Je moet ze even zoeken, maar hij is zeker de moeite waard! Ik laat ze je zien in deze mini shoplog.

Kleertjes voor Floris

Ik begin met de kleertjes. Het broekje is eigenlijk een legging uit de meisjescollectie. Ik vind leggings dus echt fantastisch met een toffe sweater erop en sneakers. Ik kocht voor Milan ook regelmatig leggings bij de Zara en het stond hem altijd zo leuk. Nu dus deze van Zeeman voor Floris. Hij kost maar €2,99.

Tip: als je een maatje groter koopt, zit hij niet zo strak en heb je niet het idee dat je kindje een legging draagt.

Op de legging draagt Floris een donkergroene sweater met letters erop. Deze kost €5,99. Voor €9,- heb je dus een complete outfit!

Kijk dat koppie nou, deze kleur staat hem toch onwijs tof?!

Het autokleed van Zeeman

Dan het autokleed. Het toeval wilde dat Milan mij laatst al wees op kleine stoplichtjes die het echt deden en natuurlijk waren die heel handig voor bij zijn LEGO 😉 Ik zei dat hij niets meer kreeg, want hij heeft al genoeg. Wat ik toen niet zag was dat deze bij een heel leuk autokleed lagen. Een super hip zwart/wit autokleed met drie kleine autootjes. Dit setje kost bij elkaar €3,99.

Ik kwam het kleed tegen op Instagram, moet opeens weer denken aan die stoplichtjes en besloot toch nog even te kijken. De stoplichtjes waren op (sorry Milan!), maar de autokleden waren er nog wel.

Hij is niet groot, 70 x 80 centimeter, maar dat vinden wij juist heel fijn. Dat maakt hem namelijk makkelijk opvouwbaar en mee te nemen op visite of op vakantie.

Hij is wel heel erg leuk hè? Hier wordt er al flink mee gespeeld en ’s avonds gaat hij de speelgoedkast in. We vouwen hem klein op dus hij neemt nauwelijks ruimte in beslag. Dat is met die dikke autokleden wel anders.

Wat vinden jullie van de kleertjes en het autokleed? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Wendy
    14 maart 2019 / 09:56

    Wat een leuke outfit! Staat hem erg leuk! Kleed had ik ook al meerdere keren voorbij zien komen, leuk formaatje om mee te nemen.