Home + Plog | Mijn “vrije” regenachtige woensdag

Plog | Mijn “vrije” regenachtige woensdag

Op de woensdag ben ik echt vrij. Althans, ik hoef die dag niet naar kantoor. Vrij ben ik namelijk helemaal niet, maar ben je dat als moeder ooit wel eens? Ik ren die dag namelijk de hele dag heen en weer en werk in de ochtend ook nog een aantal dagen vooruit voor Mamablogger. Ook maak ik op de woensdag veel foto’s voor de rest van de week. Het is heel lang geleden dat ik een plog heb laten zien, dus ik dacht “ik laat eens zien hoe zo’n woensdag er hier uit ziet”. Kijk je mee?

Goedemorgen! Ik maak de bedden op, zoek kleding uit voor die dag en eenmaal beneden begin ik aan het ontbijt voor ons drietjes terwijl de jongens spelen. De ochtenden doe ik altijd alleen omdat Patrick dan al weg is. Terwijl we eten deel ik de blog van die dag op de verschillende social media kanalen en in verschillende Facebookgroepen. Ik bereik iedere maand tussen de 35.000 en 40.000 unieke bezoekers, maar dat blijft iedere dag hard werken. Dit doe ik dus iedere ochtend.

Wat een rotweer! We brengen Milan lopend naar school en hier lopen we weer terug naar huis. Gelukkig is het nu even droog…

Eenmaal thuis leg ik Floris even op bed. Hij gaat tegenwoordig niet slapen als we niet bij hem zijn. Daarom gaan we in de deuropening staan met de rug naar hem toe. We staan hier over het algemeen niet lang, want dan slaapt hij al. *Klopt het even af nu*. Dat is nu in ieder geval wel zo, na 5 minuten slaapt hij en sluip ik naar beneden.

Als ik beneden ben kruip ik meteen achter de laptop. Mijn mailbox is overvol en ik wil zo snel mogelijk wat artikelen typen. Ik ben nog steeds heel erg blij met ons nieuwe kleed en zal blij zijn als de muur echt klaar is.

Ik typ zo’n drie artikelen in een uur en als Floris wakker wordt ga ik boven de was wegvouwen die net klaar is. Ik doe dat altijd op ons bed, maar dan is het bed niet meer zo strak. Op de één of andere manier trek ik dat heel slecht haha. Overigens heb ik hem daarna weer heel strak getrokken 😉

Ondertussen maak ik met Floris nog foto’s voor Mamablogger. Het gaat goed dus we zijn zo klaar.

Tussendoor eet Floris nog zijn fruit en speelt hij lekker terwijl ik in huis bezig ben en werk aan Mamablogger. We kunnen door het weer toch nergens heen. Rond 11.45 uur fietsen we naar school en wachten we op Milan.

Tussen de middag krijg ik van Floris allemaal kusjes en ik probeer er een goede foto van te maken. Zo lief!

Na het eten gaat Floris ook nog heel even slapen en Milan en ik genieten even van de rust. Ik kan eindelijk even zitten… Ik vergeet dan ook foto’s te maken.

Voor we het weten is het bijna 15.00 uur en is het voor Milan tijd voor zijn musicalles. Ik zet hem er af en kijk of hij ook daadwerkelijk naar binnen gaat. Daarna rijden we door naar…

Van Stoer Hout! Ik heb er een afspraak om iets op te halen wat ik er gekocht heb. Aangezien ze in Gouda zitten vind ik het zonde het thuis te laten bezorgen. Scheelt weer verzendkosten betalen!

Daarna rijd ik met Floris nog even doornaar de Action. Ik moet nog wat boodschapjes hebben en loop er lekker op het gemak een rondje. Hoe leuk zijn deze boskleden en bijpassende hydrofieldoeken en LOL Surprise spulletjes voor een feestje? De onderste zakjes heb ik gekocht voor de komende avondvierdaagse. Niet voor Milan natuurlijk, maar voor zijn vriendinnetjes.

Dan is het bijna 16.00 uur en rijden we terug om Milan op te halen. Floris vindt het allemaal erg gezellig en lacht de hele tijd. We stappen uit de auto en wachten binnen op Milan.

Als we thuiskomen zijn de jongens het zat en kruipen ze naast elkaar op de bank en kijken tv. Ze zijn zo leuk samen!

Ik pak ondertussen de boodschappen uit en in de zakjes zit hetgeen ik bij Van Stoer Hout heb gekocht. Het is zo onwijs leuk, ik laat het jullie komende week zien. Geloof me, dit wil je niet missen 😉

Patrick is heel wat later thuis vanwege een calamiteitendienst dus we besluiten de zaterdag met de woensdag te ruilen en nu al patatjes te eten. Dan maak ik zaterdag een pan verse soep, ook goed!

Na het eten doe ik de vaat en doe ik Floris in bad. Hier heb ik geen foto’s van, want ik plaats absoluut geen foto’s van de kinderen in bad. Daarna geef ik Floris een fles en breng ik hem naar bed. Patrick en Milan zijn ondertussen alweer vertrokken naar het zwembad. Ik werk daarna nog een beetje en plof iets over half 8 op de bank in mijn verschrikkelijk lelijke huisbroek haha. Hij zit alleen zo lekker en is zo lekker zacht. Ook Bobby kruipt erbij en  ik wacht op Pat en Milan.

Als Milan daarna ook op bed ligt, kijken Pat en ik alvast een aflevering van The Blacklist vooruit op Videoland. We lopen een aflevering voor en wat was het spannend!

Zo ziet een woensdag er bij mij uit. Binnenkort eens een andere dag doen?

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *