Home + Mini Favo Folderaanbiedingen | Te leuk om niet te delen!

Mini Favo Folderaanbiedingen | Te leuk om niet te delen!

Oké, ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk geen Favo Folderaanbiedingen zou schrijven. Er waren maar een paar dingen die ik echt leuk vond om met jullie te delen en ik dacht dat dat te weinig zou zijn voor een heel artikel. Toch bleef het knagen en vond ik deze items eigenlijk te leuk om niet met jullie te delen. Daarom toch nog een extra artikel met mijn Favo Folderaanbiedingen van deze week!

Zoveel leuks bij Kruidvat

Dat Kruidvat vaak stunt met aanbiedingen voor luiers etc. weten we wel, maar mijn oog werd nu getrokken naar superleuke gender reveal en geboorte versieringen! Weten jullie nog wat we voor de verjaardagen van Milan en Floris een makelaarsbord hadden gemaakt met tekst? Deze zijn ook heel leuk wanneer er een baby is geboren. Voorheen moest je deze online bestellen, maar nu shop je ze heel goedkoop bij Kruidvat!

Deze zijn toch fantastisch? Ook vind ik de gender reveal ballonnen echt onwijs leuk! Wij hebben daar destijds nog best wel wat geld voor betaald.

Verder vind ik de meisjeskleding van Kruidvat ontzettend leuk. Het enige nadeel vind ik dat er niets is voor jongens. Dat is overigens niet de eerste keer. Gemiste kans van Kruidvat, maar super voor alle meidenmoeders.

Verder is er vanaf deze week een te gekke Nijntje collectie te koop bij Kruidvat. Van speelgoed tot hydrofieldoeken en van rugzakjes tot een regenponcho. Eigenlijk kun je met deze collectie bijna heel je babyuitzet bij elkaar shoppen. Er is overigens nog veel meer leuks, ook om cadeau te geven dus ga zeker even langs Kruidvat.

Interieur en DIY bij HEMA

In de folder van HEMA werd ik meteen getriggerd door deze bank. Deze heeft namelijk dezelfde kleur als onze nieuwe bank (ik laat onze nieuwe bank morgen uitgebreid zien) en vond de combinatie met deze kussentjes erg leuk. Ook zag ik deze DIY waarmee je je eigen servies kunt maken. Leuk voor het voorjaar, maar inderdaad ook erg leuk om aan de muur te hangen zoals je nu vaak ziet. En wat betreft de aanbieding voor houten jaloezieën, ook deze is interessant, want wij willen door het hele huis zwarte houten jaloezieën.

Kruiden op stam van Aldi

Wij zijn alweer bezig met onze moestuin en in de nieuwe tuin willen we een behoorlijk grote maken. We hebben er vorig jaar veel plezier van gehad en zelfs ik vind het leuk om te doen. Dat wil wat zeggen, want ik heb totaal geen groene vingers.

Deze kruiden op stam vind je bij Aldi en kosten €4,99. Deze zouden zo leuk staan in onze moestuin! Ik denk dat ik er sowieso twee wil gaan halen.

Dit was hem dan alweer. Niet heel lang, maar hopelijk zit er toch genoeg leuks voor je bij.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    25 maart 2019 / 16:43

    Ben zo benieuwd naar je bank! Die kruiden op stam zijn scherp geprijsd zeg, echt mooi!!
    Tipje voor de jaloezie: als je ook nieuwe kozijnen wilt zou ik daarná pas nieuwe jaloezieën nemen, onze nieuwe kozijnen zijn bijvoorbeeld net iets smaller, dus het zou zonde zijn wanneer je op maat genomen decoratie hebt die straks te smal is..