Home + Milans outfits #46

Milans outfits #46

Zo aan het einde van het jaar en vlak voor de kerstvakantie is het soms wel even lastig foto’s maken, want we zijn heel druk met andere dingen. Ik heb het druk met de blog en op mijn werk en Milan rondt het jaar op school af met allerlei gezellige dingen. Zo was er gisteren het kerstdiner, zijn er nog speelafspraakjes, moeten we tussendoor nog even naar de tandarts. Toch is het wel weer gelukt om foto’s te maken van Milans outfits.

Dat dan weer wel, al moet ik zeggen dat ik er soms ook wel één vergeten was te maken om er dan ’s middags in allerijl nog één te “moeten” maken.

Ik laat je in deze Milans outfits zien hoe Milans zijn nieuwe kleren staan die ik je in de shoplog liet zien en wat hij droeg tijdens het kerstdiner gisteren.

Ik ben en blijf gek op streepjes, die zijn tijdloos, kunnen altijd overal op en staan gewoon heel erg leuk! Milan draagt hij zijn Converse sneakers die ik vorig jaar al kocht en hij gelukkig nog past. Daarop zijn bikerbroek van Zara, ook van vorig jaar, en deze kostte toen €18,95. Het bloesje is nieuw en kocht ik vorige week bij WE in de uitverkoop voor €12. En de longsleeve is van Noppies en die kocht ik voor een tientje.

Milan wilde perse zijn beer vasthouden op de foto 😉 Hij draagt hier zijn sneakers van H&M (die zitten lekker en met deze temperaturen zijn ze ook niet te koud) en die kosten €19,99. De broek mocht ik shoppen bij No Sweat pants en het shirtje met de sterren is van H&M. Deze kost ongeveer €5. Het vest is van Scotch Shrunk en kreeg Milan vorig jaar voor Kerst en past gelukkig ook nog steeds!

Een outfitvfoto voor de tv, want Mike de Ridder was wel erg spannend 😉 Milan draagt hier zijn Dr. Martens look-a-like schoenen van H&M (ben de prijs even kwijt, maar ik dacht niet duurder dan €25) en zijn nieuwe, grijze jeans van Zara die je al zag in de shoplog en deze kost €18,95. De sweater kost €17,95 en is ook van Zara.

Nog meer nieuws! Weer de grijze jeans, maar nu met zijn Vingino laarsjes van Omoda (deze kostten €99,95). Daarop de longsleeve met het zebrapad en de geruite blouse van Zara. De longsleeve kost €7,95 en de blouse €21,95. Dit staat zo leuk!

En toen was het tijd voor het kerstdiner! Milan wilde graag zijn foute kersttrui aan dus dan doen we dat 😉 Hij draagt hier weer zijn laarsjes met een nette, donkere skinny jeans van Zara (€18,95). Daarop de nieuwe blouse van WE die je eerder al in deze Milans outfits voorbij zag komen. En daarop natuurlijk dé hype van dit moment: de foute kersttrui! Deze is van HEMA en kocht ik voor €12,50. Ik denk dat ze ze nog wel hebben. Milan vindt hem erg lekker zitten en het is och schattig?! Nu kan het nog haha en het is wat origineler dan een spencer of een jasje 😉

Wat vind je van Milans outfits deze week? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *