Home + De foute kersttruien, ik hou ervan!

De foute kersttruien, ik hou ervan!

Je hebt hem misschien al voorbij zien komen op social media of in de favo folderaanbiedingen van deze week; de foute kersttruien. En ik ben fan, groot fan! Ze doen mij denken aan een “echte” Kerst en ze geven mij het gevoel van zo’n echte Engelse Bridget Jones (herinner je je de trui van Mark Darcy?) Kerst. Zo’n ideale Kerst die dan nog wit is ook, heerlijk!

We zagen ze de afgelopen jaren wel in hippe webshops, maar er werd nog wel wat lacherig over gedaan. Toch zien we dit jaar veel kersttruien bij H&M, Marcs & Spencer en zelfs HEMA. Oh ja, en als je meedoet met de Postcodeloterij kun je er ook één bestellen begreep ik.

Kortom, we kunnen er lacherig over doen, maar de foute kersttrui is hip!

Het lijkt ook in ons land een soort traditie te worden en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar hier word je toch vrolijk van?!

Toen ik de folders naliep voor het blog was ik op slag verliefd op deze trui van HEMA. Ik ben diezelfde middag nog de stad in gegaan en heb hem voor Milan geshopt. Bij opa en oma even gepast (en op de foto) en hij kon mee naar huis. Milan mag hem aan tijdens het kerstdiner op school volgende week. Ik combineer hem dan met een mooie, donkere spijkerbroek (skinny model) en onder de trui een gave spijkerblouse. Lekker eigenwijs en helemaal Kerst.

Voor opa hadden mijn moeder en ik vorige week de trui met de kalkoen al gekocht bij de Action. Opa trok hem gauw ook even aan en zo konden Milan en opa allebei hun foute kersttruien showen 😉 Ik voel al een kerstkaart haha…

Toch heb ik nog meer leuke truien voor je kunnen vinden:

Mijn favoriet van deze is die met ‘elfie selfie’ van H&M. Ik vind hem briljant! Het is dat ik er al ééntje heb gekocht… 😉

Wat vinden jullie van deze kersttruien? Kunnen jullie ze ook wel waarderen? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 10 december 2015 / 07:24

    Wat een leuke trui!! Ik heb ze ook vaak gezien in de winkel, maar niet gekocht. Vind het altijd zo jammer voor 1 keer. Ach wie weet dat ik ze ik de komende weken toch nog koop.

  2. Rebecca
    10 december 2015 / 17:08

    Gaaaaaf toch. Lekker fout (en warm).